fbpx
728 x 90

UFP Cluster – виробничо-логістичний продуктовий хаб!

З 2017 року в Україні функціонує виробничо-переробний кластер плодоовочево-ягідного напрямку «Українські Свіжо-Заморожені Продукти» (Ukrainian Fresh&Frozen Products, UFP Cluster)

Взаємовигідна співпраця структурних підрозділів кластера спрямована на досягнення єдиної мети — побудову заможної, сильної, процвітаючої України.

Виробничий ланцюг «від поля до столу»

Кластер «UFP» спеціалізується на вирощуванні та заготівлі ягід, овочів, фруктів, грибів з наступною первинною обробкою, заморожуванням, пакуванням, фасуванням, зберіганням та реалізацією продукції на внутрішньому та зовнішніх ринках.

Засновник кластера Іван Котяш впевнений – в співпраці сила! З перших днів заснування компанії, він активно гуртує довкола себе виробників та операторів ринку зацікавлених у взаємовигідній співпраці.

«Стратегія співпраці winwin, яку ми застосовуємо у взаємодії з партнерами, передбачає отримання прибутку кожним, хто задіяний у виробничому ланцюгу «від поля – до столу».

Дійсно, лише об’єднавшись разом знаннями, досвідом й ресурсами, можливо створювати якісний продукт в достатніх об’ємах.

Вирощуємо у гармонії з природою

Наразі, для вирощування вітамінної продукції задіяно 70 га землі у Макарівському р-ні Київської обл. У сезон збору ягід, там щороку працевлаштовано до 200 осіб. Для працівників створено комфортні умови проживання у гуртожитках та харчування на місці.

ТОВ «Малин Фекторі» спеціаліст з виготовлення харчових продуктів

Фабрика в Малині (Malyn Factory LLC) – це переробно-логістичний хаб з вигідною локацією у європейському напрямку та поруч з Києвом. Пропускна спроможність виробництва (заморозка та переробка) до 40 т продукції за добу. Усіх співробітників працевлаштовано офіційно. На території фабрики облаштовано побут з можливістю харчування та проживання працюючих.

На підприємстві встановлено якісне європейське обладнання, яке дозволяє виробляти напівфабрикат відповідно до світових стандартів якості. Крім того, налагоджено фасування та пакування продукції в індивідуальну упаковку для мереж супермаркетів та HoReCa.

На фабриці запроваджено принципи безпечного виробництва HACCP за схемою FSSC 22000.

Переробка та експорт – Malyn Factory LLC
Взаємодія та торгівля – Ukrainian Fresh&Frozen Products
Інформування, тенденції розвитку ринку і технології – ProfiHort Media

З питань співпраці:

ВИРОБНИЦТВО

ТОВ “МАЛИН ФЕКТОРІ”
11603, вул. Івана Огієнка, 54,
м. Малин, Житомирська обл.
Україна
www.ufp.kiev.ua
hello@ufp.kiev.ua
Тел.: +38 067 703 1510
Тел.: +38 067 703 1371

ТРЕЙДИНГ

ТОВ “УКРАЇНСЬКІ
СВІЖО-ЗАМОРОЖЕНІ ПРОДУКТИ”
03148, вул. Сім’ї Сосніних, 9
м. Київ, Україна
www.ufp.kiev.ua
hello@ufp.kiev.ua
Тел.: +38 067 538 1920
Тел.: +38 044 496 7021

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів