fbpx
728 x 90

Розсадник «Долина-Агро» — погляд зсередини!

Відеорепортаж з Долини, де плекають рослини лохини

Нещодавно, команда ProfiHort Media побувала в компанії «Долина-Агро», яка здійснює свою виробничу діяльність у місті Долина, що на Франківщині. Тут, у мальовничому куточку карпатського краю, діє розсадник, який професійно займається розмноженням ягідних, плодових та декоративних культур відповідно до найвищих міжнародних стандартів якості. Господарство потужно представляє садівничу галузь регіону, у тому числі, на міжнародній арені.

Один з основних напрямків діяльності компанії — розмноження кращих сортів чорниці садової іноземної селекції з високим експортним та внутрішнім споживчим потенціалом ягідної продукції. Сорти є адаптованими до умов вирощування та зареєстровані в Україні.

Ареал поширення садивного матеріалу виробництва «Долини-Агро» в Україні дуже широкий. За роки діяльності компанії багато українських ягідних господарств довірили їхнім саджанцям та отримали відмінні врожаї якісних ягід.

Особливістю виробництва саджанців чорниці садової в компанії «Долина-Агро», є те, що садивний матеріал розмножується виключно методом культури тканин «іn vitro», що дає можливість уникати зараження патогенними мікроорганізмами.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів