fbpx
728 x 90

Мережа супермаркетів «BILLA»

Мережа супермаркетів «BILLA»
Компанія сповідує принцип: пропонуй споживачеві великий вибір високоякісних товарів за доступними цінами.

Супермаркеты BILLA предоставляют своим клиентам широкий ассортимент продукции. Главный акцент делается на свежих продуктах – овощах и фруктах, гастрономии, мясных и молочных изделиях. Покупатель найдет и другие товары ежедневного потребления.

В асортименті супермаркету налічується близько 12 000 найменувань. Співвідношення продовольчих і промислових товарів в обороті становить 80% і 20% відповідно.
BILLA гарантує своїм клієнтам високу якість за низькими цінами, придбання товарів у приємній атмосфері та за допомогою кваліфікованого, привітного персоналу. Споживачі мають змогу купувати товари за вигідними цінами, особливо під час акцій, та використовувати товарні візки не лише при придбанні продуктів, а й за супермаркетом, при транспортуванні покупок до власного автомобіля. Компанія BILLA має свою філософію продажу товару, яка стисло може бути зведена до таких критеріїв, як: висока якість, помірна ціна, повний асортимент, простота у придбанні товару та його доставка, простота паркування автомобіля біля супермаркету (безкоштовно для клієнтів), впорядкування та чистота навколо будівлі. Компанія має досвід у поширенні своєї системи в центральній та східній Європі, а саме: Німеччині, Швейцарії, Франції, Австрії, Чехії, Угорщині, Словаччині, Хорватії, Болгарії, Румунії, Україні.

Адреса: 02140, м. Київ, вул. Гришка, 3
E-mail: info@billa.ua
Телефон: (044) 572-51-22
Сайт: www.billa.ua
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів