fbpx
728 x 90

Asia Fruit Logistica перенесено на листопад

Asia Fruit Logistica перенесено на листопад

Організатори Asia Fruit Logistica повідомили, що виставка відбудеться 18—20 листопада 2020 року в Сінгапурі

В основному більшість людей у галузі позитивно ставляться до зміни дати, але деякі вважають, що ще рано приймати рішення, оскільки немає гарантій того, що подорожі будуть дозволені. Зокрема, австралійці не прийматимуть участь, якщо їм доведеться проходити двотижневий карантин після повернення додому.

Виставку Asia Fruit Logistica перенесено на 18—20 листопада 2020 року в Сінгапур, щоб забезпечити успішну виставку для кожного учасника та відвідувача з усіх країн світу.

«Ми прийняли це рішення після довгої та дуже ретельної оцінки ситуації з нашим партнером по виставці та владою в Сінгапурі, а також з ключовими людьми в міжнародному плодоовочевому бізнесі», — зазначає Вілл Вуллболд (Will Wollbold), комерційний директор Global Produce Events (GPE), організатор Asia Fruit Logistica.

«Ми хочемо допомогти світовій промисловості свіжих фруктів й овочів відновити зв’язки в Азії у 2020 році», — пояснює Волболд. — «Кількість зареєстрованих учасників з усього світу є достатньою. Але, зважаючи на COVID-19, ми вважаємо, що перенесення на середину листопаду є правильним для учасників виставки та відвідувачів. Це дасть їм півроку, щоб планувати свою участь».

Сінгапурська рада з туризму (The Singapore Tourism Board, STB) вітає цей крок. «Asia Fruit Logistica — це справді важлива платформа для світової індустрії свіжих продуктів, і ми раді прийняти захід на Сінгапурській виставці 18—20 листопада 2020 року», — повідомив Ендрю Пюа (Andrew Phua), виконавчий директор виставок та конференцій. «Ми розуміємо рішення Global Produce Events про перенесення Asia Fruit Logistica і прагнемо тісно співпрацювати з ними для успішного шоу. Ми залишаємось впевненими у сильній репутації Сінгапуру, як кращого місця для проведення ділових заходів та сподіваємось вітати наших делегатів у Сінгапурі».

Сінгапур — це дуже обнадійливе місце для Asia Fruit Logistica, провідної події в Азії для міжнародного бізнесу зі свіжими фруктами та овочами.

«Сінгапур застосовує деякі найсуворіші заходи охорони здоров’я для боротьби з цією пандемією, включаючи найсучасніші технології, які ми хочемо зробити доступними для наших експонентів та торгових відвідувачів», резюмував Волболд. — І не забуваймо, що Сінгапур є ключовим транспортним вузлом з безпересадковим сполученням із сотнями міст по всьому світу. Це означає, що добратися сюди набагато легше».

Сінгапур був також місцем проведення першого в історії конгресу Asiafruit 1998 року. Одноденна конференція відбудеться на виставці в Сінгапурі 17 листопада 2020 року.

Для отримання додаткової інформації:
Asia Fruit Logistica
Тел: +66 2 941 4600
info@gp-events.com
www.asiafruitlogistica.com

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів