fbpx
728 x 90

Завдяки допомозі International Trade Centre ми мали можливість підвищити конкурентоспроможність підприємства – Олексій Прокопчик, заступник директора, ТМ BigBlue

Наша компанія займається вирощуванням органічної лохини. Минулого року експортували майже 80% продукції

У цьому році плануємо продовжити працювати з експортом, та збільшити загальний обсяг поставок у Європу завдяки створеному нами кооперативу виробників.

Цього року, так само як і в 2019-му році, ми були представлені і на Fruit Logistica, і на Biofach. Вважаю, ми зробили трошки фурору. Виготовлені нами 3D-моделі нашої ягоди сподобалися усім.

Планувати свої презентації на виставках почали заздалегідь – за 4 місяці. У результаті наша пташка – ознака фірмового стилю – тепер пізнавана не лише в Україні, але також в Європі.

Мета наша була така, як і минулий раз – презентувати свою компанію та Україну серед потенційних клієнтів з усього світу, здобути нові контакти, бізнес-зв’язки з європейськими партнерами-трейдерами, а також зарекомендувати себе як сильного гравця на українському ринку лохини.

Мене вразив масштаб виставки Fruit Logistica. У порівнянні з Biofach це великий мурашник, в якому починаєш розуміти, що ти – маленький гвинтик у цілому світі великих компаній. Водночас якщо бути дуже яскравою та заздалегідь поміркованою мурашкою, все вийде. Важливо більше приділяти часу підготовці до виставки. Якщо ти не готуєшся до Fruit Logistica чи до Biofach, ти не маєш результату.

Участь у виставках принесла нашій компанії можливість розширити експортну базу байєрів та презентувати себе на європейському ринку свіжої органічної ягоди. Карантин, звичайно, внесе свої складнощі у встановлені бізнес-відносини, однак у цілому нічого не зміниться.

Завдяки допомозі International Trade Centre (МТЦ) та Асоціації «Ягідництво України» ми мали можливість підвищити конкурентоспроможність підприємства й створити додану вартість продукції за допомогою партнерства з іноземними компаніями.

Звичайно, хотілося б таку можливість отримати і на наступний, 2021 рік. Fruit Logistca, зрозуміло, залишається для нас у тренді, а для Biofach треба трошки сконцентруватися й більше уваги приділити підготовці, щоб наступного року також гідно представити себе та Україну на цій виставці, як і на Fruit Logistica цей раз.

Ми вдячні Проекту «Готовність до Торгівлі», який впроваджується МТЦ та фінансується Європейським Союзом, за організацію безкоштовних корисних тренінгів та всебічне сприяння в підготовці до двох міжнародних виставок.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів