fbpx
728 x 90

Яблучні чіпси для закоханих

Яблучні чіпси для закоханих

Перша в історії, присвячена Дню Святого Валентина, упаковка чіпсів з червоном’якушних яблук

До Дня Святого Валентина компанія Nim’s, яка прагне постачати здорові альтернативи традиційним снекам, вивела на ринок Британії лімітовану серію яблучних чіпсів з червоном’якушного сорту Red Love

Влучно названі RedLove, пакети чіпсів по 20 г коштують всього 1 фунт і будуть доступні виключно у понад 1400 магазинах Tesco по всій Великобританії. Оригінальний продукт можна використовувати для прикраси романтичних коктейлів, топ-десертів або просто насолодитись аперитивом до вечері.

«Я майже впевнена, що це перша в історії присвячена Дню Святого Валентина упаковка чіпсів», — зазначила Німіша Раджа (Nimisha Raja), засновниця Nim’s Fruit Crisps.

Nim’s — це дітище Німіші Раджі, яка була розчарована відсутністю здорових закусок для батьків та малюків і вирішила щось зробити.

Вона продала свою кав’ярню та будинок і вклала всі гроші на створення єдиної у Великобританії компанії з виготовлення фруктових чіпсів методом природнього сушіння, швидко розвиваючи сучасну фабрику, яка може виробляти 12 мільйонів пачок щороку.

Компанія також надає парам можливість придбати подарункову коробку, що містить два пакети святкових чіпсів та вітальну відкритку, якою можна запросити кохану людину «розділити з вами радість» або, можливо, навіть зробити пропозицію руки й серця, якщо настрій відповідний.

«Ми хотіли створити веселий, доступний подарунок, і, враховуючи, що це високосний рік, можливо, навіть використати його як унікальний спосіб пропозиції вашому «Валентину».

За задумом власниці бізнесу, яблучна лінійка RedLove прокладе шлях до майбутніх серій у 2020 році, а Хеловін стане ще однією великою можливістю, щоб представити абсолютно новий смак.

«Це був справді хвилюючий початок року, особливо після того, як продукт з’явився у кулінарній телепрограмі на каналі 4», — пояснила Німіша. — «Інтерес різко зріс після телебачення, і один із найбільших супермаркетів Великобританії зв’язався з нами, щоб потенційно додавати нашу продукцію на свої прилавки».

Продукція, яка є «1 з 5» порцій здорової щоденної їжі (без горіхів та глютенів), сертифікована як веганська та Кошер, зараз продається в Tesco, Waitrose, Morrisons та сотні незалежних роздрібних торговців.

Для отримання додаткової інформації:
www.nimsfruitcrisps.com

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів