fbpx
728 x 90

«S-Fruit Transformation – 2020» – підсумки!

«S-Fruit Transformation – 2020» – підсумки!

Другий міжнародний форум «S-Fruit Transformation – 2020», який 30-31 січня 2020 року зібрав у Києві понад 300 учасників

Подія відзначилася актуальністю тематики, експертністю доповідачів, наявністю професійної дискусії та оригінальним форматом, коли виступи спікерів проходили паралельно на трьох сценах.

На головній сцені форуму, провідні українські та іноземні спікери представили інформацію про світові тенденції індустрії виробництва ягід та кісточкових фруктів, у розрізі окремих культур та регіонів, зміни у сортовому складі насаджень та інновації на ринку переробки ягід.

Протягом другого дня, на головній сцені форуму, проходила найбільша органічна конференція «Органічний ягідний бізнес: помилки 2019 – перспективи 2020», де експерти органічного ягідного ринку України представили аналітичні дані минулого сезону та озвучили прогнози на сезон поточний, а покупці органічної ягоди з ЄС розповіли про тенденції ринку та умови співпраці з українськими фермерами.

Крім того, обидва дні після обіду, паралельно з головною, працювали технологічні сцени: «Ферма», «Завод», «Управління ефективністю виробництва, кадри та персонал», «Експорт та логістика».

Де спікери-практики поділилися знаннями з сучасних технологій вирощування ягідних та кісточкових культур; тенденціями на ринку переробки, новітніми рішення у заморожуванні та сублімації ягід; важливістю правильної кадрової політики задля покращення ефективності управління компанією; особливостями різних систем сертифікації харчової безпеки виробництва, вимогами іноземних покупців до якості, тонкощами авіаційних та морських перевезень свіжої та замороженої ягідної продукції.

Таким чином учасники мали можливість вибирати цікаві для себе доповіді та, за потреби, переходити від однієї сцени до іншої, а по дорозі, у неформальних умовах, спілкуватися з колегами та потенційними партнерами, налагоджуючи професійні контакти.

А хто, з певних причин не зміг взяти участь у форумі, мали можливість спостерігати за прямими включеннями з дискусійного медіа-хабу.

Надаємо підбірку цікавих моментів, зафіксованих фотографом ProfiHort Media — медіа партнером форуму «S-Fruit Transformation – 2020».

Дякуємо Асоціації «Ягідництво України» та партнерам за чудово організований захід та святкову і дружню атмосферу!

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів