fbpx
728 x 90

Ягідна конференція у Марокко

Ягідна конференція у Марокко

Професіонали ягідного бізнесу зустрінуться в Агадірі 5 грудня на Марокканській ягідній Конференції

Перша Марокканська ягідна конференція (Morocco Berry Conference), організована компанією Грін Смайл (Green Smile), відбудеться в Агадірі 5 грудня, і об’єднає майже 450 професіоналів галузі, щоб обговорити вдосконалення технологій виробництва ягідної продукції, тенденції споживання та інновації.

Хоча темою конференції будуть, в основному, чотири основні культури — лохина, малина, ожина та суниця садова, особливу увагу приділятимуть лохині, яка з технічної точки зору залишається однією з найскладніших культур.

На першій сесії буде представлено огляд міжнародного ринку ягід, простежено тенденції споживання в Європі, США та Азії та визначено місце Марокко на світовому ринку.

Метою другої секції конференції буде — поглиблення розуміння передових технологій вирощування ягідних культур та дискусія стосовно переваг вирощування малини й лохини на субстраті. Що стосується ожини, то буде розглянуто найбільшу проблему для виробників — управління післязбиральною доробкою ягід.

На третьому засіданні буде розглянуто питання захисту від хвороб та шкідників, з акцентом на дрозофілу сузукі (Drosophila suzukii) та лохинову галицю (blueberry gall midge), а також можливість виробництва санітарно безпечної марокканської суниці із нульовими залишками пестицидів («Zero Pesticide Residue»).

Заключна сесія буде присвячена інноваціям, огляду селекції лохини у Марокко, потенціалу для органічного виробництва та логістичний прогрес.

Делегати також ознайомляться з розширенням можливостей для бізнесу, завдяки новому підходу до вирощування рослин у теплицях, також відомого як «Виробництво наступного покоління» (Next Generation Growing).

«На конференції в Марокко ви зустрінете професійних виробників ягід та партнерів, які піднімуть ваш бізнес на новий рівень», — заявили у Грін Смайл.

Джерело: www.fruitnet.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів