fbpx
728 x 90

Азія Фрут Логістика: ROCKIT GLOBAL — найкраща маркетингова кампанія року

Азія Фрут Логістика: ROCKIT GLOBAL — найкраща маркетингова кампанія року

Мініатюрні яблука Rockit отримали нагороду за найкращу маркетингову кампанію року в Китаї

Новозеландська компанія Rockit Global, виробник мініатюрних яблук Rockit, що продаються в зручній упаковці циліндричної форми виготовленій з перероблених матеріалів, отримала премію «Маркетингова кампанія року» за нову бренд-кампанію в Китаї

Компанія Rockit Global, виробник мініатюрних яблук Rockit, що продаються в зручній упаковці циліндричної форми, яка виготовлено з перероблених матеріалів отримала премію «Маркетингова кампанія року» за нову бренд-кампанію в Китаї.

Представляючи переможця, редактор ASIAFRUIT Джон Хей (John Hey) заявив, що динамічна кампанія допомогла позиціонувати яблука Rockit як «вдохновляючий бренд».

Продажі у Китаї стрімко зростали і зайняли 50 відсотків світових продажів яблук Рокіт (Rockit). У 2019 р. компанія розпочала орієнтовану на споживачів маркетингову кампанію, зосередившись на функціональності та перевагах яблук Rockit. Було здійснено ряд рекламних заходів, включаючи кампанію до Дня дітей 1 червня. Компанія Rockit також співпрацювала з провідною китайською мережею магазинів фруктів Pagoda, з пропозицією відкрити тематичні магазини Pagoda (з брендом Рокіт), щоб досягти максимального профілю та просування.

Електронна комерція стала ключовим каналом збуту Rockit в Китаї, і компанія здійснила прорив на цьому фронті, приєднавшись до альянсу продовольчої корзини Нової Зеландії (New Zealand Food Basket alliance), який запустив свій перший флагманський магазин в Новій Зеландії на Tmall Fresh, на додачу до відкриття флагманського магазину на JD.com.

Менеджер Rockit Global в регіоні Китай Ерік Дай (Eric Dai) заявив, що компанія рада отримати нагороду ASIA FRUIT AWARD за маркетингову кампанію року.

«Виокремити бренд на переповненому ринку, такому як Китай, — це завжди завдання, — сказав Дай. — Ця нагорода є фантастичним визнанням ідеї бренду та успішної взаємодії з китайськими споживачами, відмінно реалізована різноманітними каналами зв’язку».

Кампанія була спрямована безпосередньо на цільову демографічну групу — дітей та осіб, які про них піклуються, а також заклопотаних молодих професіоналів. Яблука Рокіт позиціонували як здорову і зручну альтернативу перекусу для батьків, бабусь і дідусів, які забирають дітей зі школи, а також для молодих фахівців, які шукають здорові варіанти перекусу протягом усього робочого дня.

Яблука Рокіт продаються у зручній упаковці — тубусі, який виготовлено з матеріалів, що підлягають повторній переробці. Завдяки циліндричній формі, упаковку можна використовувати, як коробку для іграшок, пенал або пристосовувати для різноманітних дитячих ігр.

Джерело: www.asiafruitlogistica.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів