fbpx
728 x 90

Ягоди годжі наразі збирають в Masseria Fruttirossi

Ягоди годжі наразі збирають в Masseria Fruttirossi

Збирання ягід годжі офіційно розпочалося

«Ми очікуємо збільшення обсягів виробництво в цьому році. Сьогодні обсяги все ще залишаються невеликими, але ми очікуємо піку виробництва за двадцять днів», — пояснює Даріо де Лізі (Dario De Lis), менеджер з продажів Masseria Fruttirossi.

«У цьому році ми висадили ще 4 га і нині маємо 15 га під насадженнями цієї культури. Загалом дозрівання ягід годжі починається наприкінці червня і закінчується в середині вересня. Однак цього року несприятлива погода навесні призвела до затримки достигання врожаю більше ніж 10 днів. Нині наші рослини перебувають в ідеальному стані, а погода — відмінна».

«Сушіння ягід розпочнеться наступного тижня. Зараз реалізовуємо свіжу продукцію. Ми проводили промоакції безпосередньо у роздрібних мережах і довірили комерціалізацію продажів компанії B&B Frutta з Верони. Наші свіжі ягоди годжі наразі продаються в упаковці по 80 г, а висушені – доступні в пакетиках по 40 і 120 г.

«Ягоди годжі є нішевим продуктом, але водночас це відносно новий продукт для внутрішнього ринку, оскільки багато для кого ягоди цієї культури відомі лише у висушеному стані. Через безграмотне управління ринком цього виду продукції, внаслідок чого виникли залишки, були скарги від споживачів і в деяких випадках продукти навіть виводили з ринку. Відсутність гарантій на якість і походження імпортованої продукції призвела до того, що люди втратили інтерес до неї. Однак, оскільки наша власна продукція вирощується в Італії, ми прагнемо на повторне виникнення інтересу до цієї надзвичайної ягоди».

«Ягоди годжі не мають властивості зберігатися тривалий час (приблизно 7 днів) і вимагають для виробництва багато робочої сили. У час збирання врожаю робітники мають щодня проходити насадження, щоб зібрати стиглі ягоди. Працівник, в середньому, за добу може зібрати лише 6-7 кг».

«На додаток до постачання свіжих і сушених ягід у майбутньому ми хочемо використовувати їх для приготування соку, так само, як ми робимо з гранатом. Наші соки продають під маркою Lome Super Fruit».

Для додаткової інформації:

Masseria Fruttirossi Lome Super Fruit
C.da Terzo Dieci snc
74011 Castellaneta – Taranto – Italy
Tel: (+39) 099 9647688
Email: info@lomesuperfruit.com
Website: www.lomesuperfruit.com

B&B Frutta Srl
Via Cà di Capri, 107
37012 Bussolengo (VR)
Tel.: (+39) 045.6717639
Email: info@beb-frutta.com
Website: www.beb-frutta.com

 Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів