fbpx
728 x 90

Hortilux – концепція світла для вирощування!

Компанія Hortilux Schréder забезпечує світлові рішення для вирощування культур в закритому ґрунті в усьому світі

Компанія Hortilux Schréder забезпечує світлові рішення для вирощуванні культур в закритому ґрунті в усьому світі. Базуючись на глибоких знаннях про світло, енергію та ріст рослин, компанія розробляє світлові системи, що підвищують прибутковість з м2 для своїх клієнтів. Вона пропонує комплексні світлові рішення для вирощування, включаючи консультації, інжиніринг, монтаж, управління проектами, світильники (HPS & LED), лампи, відбивачі та обслуговування.

Унікальна електронна платформа Hortilux «HORTISENSE», завдяки використанню датчиків та ПЛК, відстежує та захищає різні процеси освітлення в теплиці. Прикладні програми HORTISENSE інтерпретують дані та представляють їх виробнику як необхідну інформацію. З HORTISENSE виробник володіє повним контролем над світлом, в будь-який час і в будь-якому місці. Це підвищує ефективність вирощування і забезпечує експлуатаційну надійність електрообладнання. HORTISENSE підвищує врожайність з м2 без окремих систем і поєднує в собі всю необхідну інформацію про вирощування на одній ясній, цифровій платформі!

Сила Hortilux полягає в тому, що вона перетворює специфічні вимоги виробників і нові технології в технології вирощування та надійні продукти. Компанія постійно займається дослідженнями, новими розробками та удосконаленнями.

Більше на www.hortilux.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів