fbpx
728 x 90

У Києві стартував міжнародний форум IFFIP

У Києві стартував міжнародний форум IFFIP

Унікальний майданчик для розширення бізнес-можливостей операторів ринку харчової та пакувальної промисловості

10 квітня 2019 р. У Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський пр-т 15) розпочав свою роботу Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019 головна подія харчової та пакувальної індустрії України

Унікальність форуму IFFIP 2019 полягає у тому, що він об’єднує 4 самостійних виставки суміжних галузей: «Хлібопекарська і кондитерська промисловість», «Пак Експо», «ПродТехМаш» та «Прод Експо». Це дає можливість фахівцям харчової, переробної та пакувальної промисловості дізнатись актуальну інформацію про розвиток галузі і комплексно підійти до вирішення поставлених завдань на підприємстві.

Фахівці сфери HoReCa з усієї України зібралися на нетворкінг-майданчику, де проходить перший Національний Чемпіонат України з кондитерського мистецтва, а його переможці будуть відстоювати честь України на Чемпіонаті Світу з кондитерського мистецтва в лютому 2020 року в Парижі.

Нагадаємо, що оцінюють майстерність і професіоналізм наших шеф-кондитерів судді-експерти з міжнародним визнанням – всесвітньо відомі зірки кондитерського мистецтва: Себастьєн Оде, Анжело Мюза, Крістоф Адам.

У ці хвилини триває демонстраційний майстер-клас від одного з найталановитіших шеф-кондитерів Франції Себастьєна Оде, професійна творчість якого може надихнути не одного українського кондитера на створення смачних і стильних десертів.

Паралельно з майстер-класом, у конференц-залі №1 розпочала свою роботу, організована УкрПЕК та Клубом пакувальників дискусійна платформа: «Від використаної упаковки до вторинної сировини. Участь у її роботі беруть представники підприємств, що займаються виробництвом пакувальних матеріалів та переробкою відходів, менеджери торгових мереж, ініціатори пілотних проектів з роздільного збору відходів упаковки, фахівці державних установ та інші учасники ринку.

 

Більше фото тут

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів