fbpx
728 x 90

Нова локація — нові можливості: Форум фермерських технологій, Фермерський ярмарок контрактів, Виставка «Промисловий холод»

Нова локація — нові можливості: Форум фермерських технологій, Фермерський ярмарок контрактів, Виставка «Промисловий холод»

12 – 14 березня Форум фермерських технологій, Фермерський ярмарок контрактів, виставки «Промисловий холод», «Сховища для фруктів, овочів, ягід» і «Тепличне господарство» зберуть представників АПК, харчопереробної промисловості, холодильної галузі у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» на новій локації

Виставки проходитимуть за офіційної підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України і Торгово-промислової палати України. Організатор події — компанія «Євроіндекс». 

Форум фермерських технологій, виставки «Промисловий холод», «Сховища для фруктів, овочів, ягід» і «Тепличне господарство» продемонструють усе необхідне для розвитку фермерства та харчопереробної промисловості України — технології та обладнання для вирощування, зберігання, переробки, транспортування врожаю і готової продукції. Поряд, на Фермерському ярмарку контрактів, фермери презентуватимуть крафтову продукцію власного виробництва: сири, ковбаси, плодоовочеву продукцію, мед, соуси, спеції та прянощі, горіхи, чаї, трав’яні збори, солодощі, нестандартні хлібобулочні вироби, органічну продукцію тощо. 

Цього року заходи отримали потужну підтримку від Міністерства аграрної політики та продовольства України і Торгово-промислової палати України. Участь у роботі виставок візьмуть: Департамент підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій Мінагрополітики України; Український державний фонд підтримки фермерських господарств; ГО «Спілка сільського зеленого туризму в Україні»; Асоціація фермерів і приватних землевласників України. Будуть презентовані державні програми підтримки фермерів за напрямками: садівництво та виноградарство; тваринництво; часткова компенсація вартості сільгосптехніки та обладнання. Структурні підрозділи Мінагрополітики беруть активну участь у запрошенні фермерських господарств та представників обласних і районних адміністрацій, тож виставки дійсно стануть місцем зустрічі фермерів з усіх куточків України.

Кооперація, переробка, вирощування органічної та нішевої продукції — на сьогодні основні стратегічні напрямки розвитку українського фермерства. Саме ці ключові питання винесено на обговорення в рамках ділової програми: основні тренди плодоовочевого бізнесу; перспективні для вирощування культури; запуск власного продукту; європейські програми підтримки малого та середнього бізнесу; фермерська кооперація; вихід у рітейл та на міжнародні ринки. Досвідом ділитимуться фермери Вінниччини, Запоріжжя, Київщини, Львівщини, Одещини, Полтавщини, Тернопільщини, Херсонщини, галузеві та міжнародні експерти. З докладною програмою можна ознайомитись на виставковому сайті: www.fermerua.com/?pid=5

На сьогодні виставки перетворились на справжній інформаційний хаб. Виставкові сторінки у Фейсбуці, що вже охоплюють понад 1,5 млн. читачів, стали популярними ринковими порталами та цілорічно транслюють свіжі новини. Каталоги виставок, друковані та віртуальні на сайтах, активно використовуються як нагальні галузеві довідники. І раз на рік усі гравці галузі зустрічаються в реалі: «живі» компанії, люди, останні тренди, ринок, як він є.

Виставки 2019 проходитимуть у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» на новій локації — у містечку Березівка на Житомирській трасі за 20 км від Києва, що відкриває абсолютно нові масштаби і перспективи для подальшого розвитку. Велика земельна ділянка з можливостями поступового розширення, транспортна доступність без заторів, логістична зручність при монтажі та демонтажі експозиції, просторий майданчик для паркування автомобілів, полігон для демонстрації великої техніки в дії, організований трансфер, готелі на будь-який смак поряд — усе це дозволить створити виставковий центр міжнародного класу, якого так потребує Україна. Дістатись до «КиївЕкспоПлази» учасники та відвідувачі зможуть від станції метро «Житомирська» безкоштовними експрес-автобусами всього за 20 хвилин, інтервал руху 10 – 15 хвилин.

Отже, будьте в курсі — приходьте з 12 по 14 березня на Форум фермерських технологій, Фермерський ярмарок контрактів, виставки «Промисловий холод», «Сховища для фруктів, овочів, ягід» і «Тепличне господарство»!

Запрошення замовляйте на www.fermerua.com, www.b2b.fermerua.com, www.promholod.euroindex.ua, www.storage.euroindex.ua, www.greenhouse.in.ua.

Свіжі ринкові новини тут: www.facebook.com/fermer.forum, www.facebook.com/Industrial.Cold.Expo

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів