fbpx
728 x 90

Виробництво Пінк Леді® зростатиме й надалі

Виробництво Пінк Леді® зростатиме й надалі

Новий клон «Барнсбі» дозріває на чотири тижні раніше, що дає змогу розширити географію вирощування

Завдяки появі нового сорту «Барнсбі», що реалізовуватиметься у торговій мережі США під брендом Пінк Леді (Pink Lady®), валовий збір яблук цього клубного сорту зростатиме. Також це сприятиме розширенню географії вирощування у різних регіонах США та Канади

Відповідно до тенденцій, які спостерігалися в американській яблучній промисловості, врожай Пінк Леді (Pink Lady®) в 2018 році, що прогнозувався на рівні 130 тис. тонн, скоротився майже на 22 тис. тонн після завершення збору. Як правило це останній сорт, що закладається на зберігання, тому листопадеві цифри, що їх наводить яблучна асоціація США (US Apple Association) вказують на те, що 5988948 коробок (18-ти кілограмових) буде вироблено для свіжого ринку в 2018/2019 маркетинговому сезоні. М’яка осіння погода створила ідеальні умови для їх забарвлення і дозрівання, що забезпечить відмінне збереження врожаю протягом 2019 року, стверджують постачальники.

«Незважаючи на майже 17% дефіцит валового збору в 2018 році, очікується подальше зростання виробництва яблук Pink Lady® і навіть розширення географії вирощування, протягом наступних кількох років», — зазначила Ліннелл Брандт (Lynnell Brandt), президент Пінк Леді® Америка (Pink Lady® America). З моменту представлення нового, раньостиглішого сорту «Барнсбі» («Barnsby», названий на честь селекціонера в Австралії), з’являються нові насадження Пінк Леді® та замовлення на саджанці в таких регіонах США, як Північний штат Вашингтон (Northern Washington State), Мічиган, Нью-Йорк і Пенсильванія, а також Онтаріо та Британська Колумбія в Канаді. Цей новий клон дозріває на цілих 4 тижні раніше ніж стандартний «Кріпс Пінк» (Cripps Pink). Його якість є такою ж, як і традиційного «Кріпс Пінк», і він продаватиметься під брендом Пінк Леді® у США.Як свідчать результати дослідження споживчого фокусу Proprietary Variety Management (PVM), Pink Lady® залишається популярним серед споживачів. Такою була одна з найпопулярніших відповідей на запитання: «Які сорти чи бренди яблук вам відомі?», — зазначили постачальники.

Для більшої інформації:
Lynnell Brandt
Pink Lady America
Ph: +1 (509-248-4315)
lynnell@pinkladyamerica.com
www.pinkladyamerica.org

Джерело: www.freshplaza.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів