fbpx
728 x 90

Чилійська черешнева кампанія набирає обертів

Чилійська черешнева кампанія набирає обертів

«Черешні з Чилі» співпрацює з JD.com задля проведення заходу «Дня черешні» у Пекіні

У минулому сезоні, чилійський сектор витратив $ 5 мільйонів на маркетингову кампанію, яка охоплювала широкий спектр каналів збуту. У результаті, Чилі поставила в Китай 160 тис. тонн свіжих черешень, що складає 85% від загального обсягу експорту 

Напередодні Китайських новорічних свят, Чилі нарощує свою черешневу маркетингову кампанію в Китаї.

Вже другий рік поспіль «Черешні з Чилі» (Cherries from Chile) об’єдналася з JD.com для «Дня Супер Черешень» (Super Cherries Day), спільної кампанії, яка повинна сприяти збільшенню продажів чилійських черешень через онлайн-платформу.

Кампанія була розпочата в штаб-квартирі JD.com у Пекіні, де проводився конкурс для співробітників компанії. Конкурсантам довелося шукати подарунки, сховані у гігантському басейні, повному червоних куль, що символізують чилійські черешні.

«Хоча це конкретні дії для просування черешень, ми також заохочуємо споживання інших чилійських фруктів, включаючи лохину, столовий виноград і плоди кісточкових культур, оскільки Китай, безсумнівно, є одним з наших найважливіших ринків», — сказав Шариф Крістіан Карвахаль (Charif Christian Carvajal), директор з маркетингу компанії Asoex для Азії, Близького Сходу і Європи.

У заході взяли участь Хосе Мігель Гонсалес (Jose Miguel Gonzalez) з чилійського посольства в Пекіні, а також керівники ProChile і JD.com. 

Джерело: www.fruitnet.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів