fbpx
728 x 90

Святкування Всесвітнього дня груші встановлено на 1 грудня

Святкування Всесвітнього дня груші встановлено на 1 грудня

Українцям є чого повчитися у маркетингу американських груш, як й іншої плодоовочевої продукції

На початку 2014 року Департамент сільського господарства США (USDA), оголосив грудень Національним місяцем груші (National Pear Month), а організація Pear Bureau Northwest вчергове докладає маркетингових зусиль у глобальному масштабі. Нагадаємо, що 1 грудня – Всесвітній день груші (World Pear Day), який дасть можливість споживачам у всьому світі взаємодіяти з грушами особисто та в Інтернеті через смачні зразки, ігри, призи тощо. Тому буде можливість поєднати любителів груші з усього світу, відвідавши американські груші в соціальних мережах (Instagram, Twitter, Facebook), а також користуючись хештегом #WorldPearDay.

Починаючи з другої години ранку за місцевим часом у Новій Зеландії (5 вечора PST), люди зможуть скуштувати різноманітні груші, вирощені в США, за допомогою різних подій у більш ніж 24 країнах, зокрема Індії, Об’єднаних Арабських Еміратах, Бразилії та Мексиці, впродовж 24 годин безперервної дегустації зразків та просування американських груш. Тільки в Північній Америці буде проведено майже 500 вибіркових подій, а день завершиться в Лейвенворті, штат Вашингтон, на щорічному фестивалі освітлення Різдвяної ялинки (Christmas Tree Lighting Festival).

Кевін Моффітт (Kevin Moffitt), президент і головний виконавчий директор компанії Pear Bureau Northwest, вважає цю подію ефективним способом безпосереднього зв’язку зі споживачами. «Організація USA Pears ще раз заохочує проведення Всесвітнього дня груші та оголошує грудень – Національним місяцем груші. На третьому році ми бачимо цю подію як розважальною та привабливою, посилюючи ентузіазм щодо споживання груші у всьому світі на вершині грушевого сезону».

Північно-західні груші зараз перебувають на піку та доступні по всьому світу, і World Pear Day та National Pear Month є найкращим часом, щоб відзначити їх важливість. Десять сортів груш, вирощених у Вашингтоні та Орегоні, — це Green Anjou, Red Anjou, Bartlett, Red Bartlett, Bosc, Comice, Concorde, Forelle, Seckel and Starkrimson.

Роздрібні продавці, зацікавлені в участі у World Pear Day, можуть анонсувати виставку чи дегустацію будь-якого дня, відвідавши цю сторінку та отримавши додаткову інформацію: http://trade.usapears.com/world-pear-day

Pear Bureau Northwest — це некомерційна маркетингова організація, створена в 1931 році для просування свіжих груш, вирощених у Вашингтоні та Орегоні, де виробляється майже 88% американських комерційних десертних груш. Бюро представляє близько 900 садівничих господарств та партнерів, задіяних у вирощуванні та трейдингу груш з відділеннями у всьому світі, та які бажають збільшити загальний успіх. Організація надає фахівців з маркетингу та маркетингову програму, спеціально розроблену для кожної роздрібної організації, з використанням своїх результатів дослідження споживачів груші, а також окремих аналізів магазинів за допомогою власної системи даних, яка оцінює загальну чисельність продуктивності груші та стороннє дослідження, щоб продемонструвати роздрібним торговцям.

Роздрібні продавці, зацікавлені в партнерстві з Pear Bureau Northwest, можуть зв’язатися з ними за адресою info@usapears.com або 1 (800) 547-4610, а також відвідати USAPears.org або Trade.USAPears.org.

Джерело: www. fruitgrowersnews.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів