fbpx
728 x 90

Новинки капусти «Сингента» – неперевершений господарсько-цінний потенціал

Відеорепортаж з Дня поля капусти компанії «Сингента», який відбувся 20-го вересня 2018 р. у с. Чайчинці Лановецького району, на Тернопільщині

Виробники капусти західного регіону України зібралися 20 вересня 2018 р. у с. Чайчинці Лановецького району, що на Тернопільщині. Саме тут, у господарстві знаного в нашій країні овочівника — Володимира Іщука, компанія «Сингента» провела День поля, акцентувавши увагу овочівників регіону на власних гібридах капусти.

Фермери регіону мали нагоду безпосередньо на полі ознайомитися з цінними господарськими ознаками та скуштувати нові та вже добре відомі гібриди капусти білоголової: Кататор F1 — високостійкий до пошкоджень трипсом зі стійкістю до фузаріозу; Еластор F1 — стійкий до внутрішніх некрозів, фузаріозу та з високою стійкістю до пошкоджень трипсом; Професор F1 — стійкий до пошкоджень трипсом та фузаріозу; високотолерантний до бактеріозу гібрид Саксесор F1; Лексикон F1 — пізньостиглий гібрид зі стійкістю до трипса; Продікус F1 — стійкий до фузаріозу та придатний до механізованого збирання; Сторідор F1 — придатний для механізованого збирання та пневмоочистки.

Також було представлено стійкий до фузаріозу гібрид капусти червоноголової — Реск’ю F1 та гібрид капусти брюсельської з вирівняними плодами та стійкістю до стресів — Абакус F1.

Незважаючи на складні погодні умови поточного сезону, завдяки генетичній стійкості до екстремальних факторів довкілля та резистентності до збудників хвороб та шкідників, а також дякуючи дбайливому та професійному ставленню господаря до своєї справи, фермерам вдалося переконатися у неперевершеному господарсько-цінному потенціалі гібридів капусти селекції «Сингента».

У лекційному класі, що відбувся у с. Снігурівка, представники компанії «Сингента» — Олександр Яцик та Сергій Гедз надали виробничникам професійні поради, щодо технологій вирощування та захисту насаджень капусти з адаптацією до регіональних кліматичних умов.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів