fbpx
728 x 90

Закордонні покупці скасовують замовлення цибулі через високі ціни

Закордонні покупці скасовують замовлення цибулі через високі ціни

Зважаючи на диверсифікації постачання цибулі через цьогорічний недобір врожаю в Європі та зниження його якості Україна має шанс зайняти нішу в світовому експорті цибулі

Сьогодні не просто продати цибулю. “Настрій фермерів дуже позитивний, але продажі пасуть задніх. Їх брак зумовлений високими цінами. Для виробників дуже складно реалізувати цибулю за хорошими цінами. Занадто багато закордонних покупців відмовляються купувати за такими цінами. Єдина надія, що Сенегал розвантажить напруженість на цьому ринку, проте не існує впевненості, коли саме його кордони будуть відкриті для бізнесу. Однак ми вже маємо завантаженими два кораблі цибулею, які чекають на відправлення», – каже Ліндерт Мердейк (Lindert Moerdijk) із MSP Onions, голландського оптового трейдера цибулею.

“Спекулянти та фермери очікують відмінних результатів, однак, це не збігається із поточним або прогнозованим попитом. Загальна урожайність на гектар нижча, ніж зазвичай, це означає, що виробникам необхідно отримати більш високі ціни. Врожайність на гектар нижча, особливо на південному заході країни, де сіяна цибуля занадто мала. Закордонні покупці, які зазвичай купують вeлику цибулю, взагалі не цікавляться тією, що виросла. Це пов’язано з високими цінами“, – продовжує Ліндерт.

“Мені дуже хочеться побачити, що буде далі. З таким попитом та цінами я передбачаю, що це буде певна форма мистецтва, щоб бути взмозі задовольнити очікування ринку цибулі. Нам доведеться наполегливо працювати над експортом, якщо ми хочемо спробувати чогось досягти у цьому сезоні”, – резюмує він.

За докладною інформацією звертайтеся:

Lindert Moerdijk
MSP Onions
32a Hertenweg
4455 TL Nieuwdorp
Tel: +31 (0) 113 612 370

Джерело: http://www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів