fbpx
728 x 90

Огляд цін на огірок, часник, суницю і томат

Огляд цін на огірок, часник, суницю і томат

Станом на 13 липня 2018 року

Огірок

Як і раніше, непередбачуваність погоди впливає на ціну огірка, яка миттєво підвищується і знижується. Цим уміло користуються покупці, які як і раніше керують основним потоком зеленого овоча. Грунтовий огірок тримається в межах 10-11 грн/кг, що залишає можливість маневрів за ціною як вниз так і вверх.Сусідня Польща реалізовує за попередньою стабільною ціною і не показує ніякої паніки, а ціни залишаються в межах 28 грн/кг.

Часник

Середня ціна по Україні на часник знижується в зв’язку з початком масового збору та бажанням виробників заробляти … Гуртовики готові платити за часник від 15 до 30 грн/кг залежно від якості та упаковки. А супермаркети торгують від 35 до 70 грн/кг, пропонуючи як украинский так и китайский продукт.

Суниця

Суниця входить у другий етап отримання урожаю з ремонтантних сортів разом з підвищенням реалізаційних цін. Гуртові ціни розпочинаються від 30 грн/кг, магазини і супермаркети торгують ягодою в діапазоні 45-60 грн/кг. Завидну стабільність показують і супермаркети Англії та Європи. Реакцією на другу хвилю урожаю стало зниження ціни менш ніж на 5%, яка залишаються в межах 1,7 – 2,0 євро/кг.

Томати

Хороша погода і вихід грунтового томату на ринок грають свою роль у ступені доступності основного салатного овоча країни. Гуртові ціни наближаются до позначки 10-12 грн/кг. Хоча недостатня кількість грунтового томату дає останні можливості отримати велику ціну на нього тепличним господарствам, які проводять реалізацію своєї продукції в межах 14-16 грн/кг.

Продовжувати слідкувати за цінами можна на FreshBot (www.freshbot.info) 

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів