fbpx
728 x 90

Інноваційна упаковка для скибочок кавуна та дині

Інноваційна упаковка для скибочок кавуна та дині

Герметична термоупаковка подовжує термін зберігання нарізаних кавунів та динь

Влітку дуже популярні дині та кавуни, але не кожен має потребу купувати увесь плід. Традиційно доступні у супермаркетах запаковані плівкою скибочки кавуна мають термін зберігання 2-3 дні. Нещодавно компанія Agribologna представила спеціальні пакети багаторазового відкривання, що подовжують термін зберігання до 6 днів.

Менеджер з продажу компанії Agribologna Массіміліано Моретті (Massimiliano Moretti) зазначив: «Проект Fresco Senso Bag розпочався три роки тому. Перші поставки дині було проведено близько місяця тому і чотири дні тому почалося постачання кавунів. Проект став можливим завдяки співпраці Департаменту продовольства Університету Болонья та насіннєвої компанії».

Коли сорт було відібрано, університет розробив пакет, який міг би продовжити термін зберігання до 6 днів, забезпечуючи рух товару холодним ланцюжком.

«Ми прийшли до цієї ідеї, тому що споживачі вимагають свіжонарізаних кавунів і динь, але потрібен інноваційний продукт. Що стосується кавунів, ми вибрали безнасінний сорт з хрусткою м’якоттю і низьким рівнем втрат води».

Кавуни важать близько 5,5-6,0 кг кожен, а скибочки близько 1,2-1,4 кг. Тільки шкірка контактує з пакетом, тобто м’якоть легко не окиснюється. Скибочки дині важать близько 600 грамів, і вибраний сорт також має низький рівень втрат води з високими органолептичними властивостями.

«Що стосується кавунів, ми починаємо рік з 35 тонн. Ми все ще чекаємо першого зворотного зв’язку. Дині були доступні протягом останніх декількох тижнів, і ми задоволені тим, як вони продаються».

Для детальної інформації:

Consorzio Agribologna S.c.a.
Via delle Viti, 5
40127 Bologna (BO) – Italia
Tel.: (+39) 051 994 1200
Fax: (+39) 051 994 1220
Email: info@agribologna.it
Web: www.agribologna.it

 

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів