fbpx
728 x 90

Fruitnet Forum South-East Europe 2018

Fruitnet Forum South-East Europe 2018

Зростаючий інтерес до України, як потенціального величезного виробника та експортера свіжої продукції до ЄС

Компанія FRUITNET – MARKET INTELLIGENCE LTD, співорганізатор популярної виставки Fruit Logistica, запрошує українські компанії-експортерів свіжої плодоовочевої продукції та тих, хто бажає налагодити експорт до країн Західної Європи – Скандинавії та Великої Британії взяти участь у Східноєвропейському торговому форумі – Fruitnet Forum South-East Europe (FFSEE)

Fruitnet Forum South-East Europe цьогоріч знову повертається до Белграда для проведення нового спілкування, спрямованого на зацікавленість, інвестиції та інновації в нових та швидкоростучих напрямах плодоовочевого бізнесу.

Захід організовує провідне галузеве видання Eurofruit — частина видавничої групи Fruitnet Media International — 21-22 листопада 2018 року в готелі «Hyatt Regency Belgrade». Акцент буде зроблено на очевидному значному потенціалі Південно-Східної Європи у вирощуванні свіжих, ягід, фруктів і овочевій промисловості.

Як стверджується, по всій Південно-Східній Європі інтерес до сільського господарства та особливо до ягідництва, садівництва та овочівництва, різко зростає, оскільки інвестори останнім часом демонструють більший інтерес до потенціалу цього регіону, як постачальника якісних свіжих продуктів.

Завдяки багатим природним ресурсам регіону, багато хто вважає, що Південно-Східна Європа має величезні можливості не лише додавати вартість у визначені категорії, такі як яблука та груші, а й зробити цей регіон  новим та альтернативним джерелом виробництва високоцінних продуктів, таких як, наприклад, спаржа, ягоди та плоди кісточкових культур.

Захід відбувається за сприяння USAID та у ньому візьмуть участь важливі імпортери та ритейлери з країн Західної Європи — Скандинавії, Бельгії, Нідерландів, Великої Британії та Ірландії. Програмою заходу передбачено відвідування регіональних компаній, що спеціалізуються на виробництві свіжої продукції, де учасники заходу зможуть ознайомитися з передовим досвідом вирощування.

Українським компаніям пропонується організувати спільний стенд із залученням виробників різних категорій. Вітається також окрема участь компаній. Fruitnet Forum South-East Europe — нагода для налагодження важливих бізнес-контактів.

У минулорічному форумі взяли участь майже 125 учасників з таких країн, як Сербія, Бельгія, Велика Британія, Італія, Німеччина, Австрія, Нідерланди, Болгарія, Угорщина, Іспанія, Хорватія, Словенія, Боснія і Герцеговина, Косово, Македонія, Греція, Україна, Румунія. Порівняно із 2016 роком, відмічено зріст кількості учасників майже на 40% (у 2016 р. взяло участь 85 делегатів)..

У 2108 р. у форумі очікується участь біля 200 учасників із 20-25 країн та іще більшої кількості покупців, особливо із Великої Британії у зв’язку із Brexit.

Із попередньою програмою форуму можна ознайомитися за посиланням https://www.fruitnetforumsee.com/programme/ Якщо якісь українські компанії вже експортують свіжу продукцію до перелічених ринків та хочуть розповісти свої успішні історії учасникам форуму, вони можуть подати свої заявки команді організаторів на розгляд.

З умовами участі у Fruitnet Forum South-East Europe (FFSEE) можна ознайомитися на офіційному сайті заходу https://www.fruitnetforumsee.com/ Проект Profihort Media надає офіційну медійну підтримку форуму, тому зацікавлені можуть звернутися до нас за допомогою щодо можливості участі у заході (media@profihort.com +380969071207), або ж напряму звернутися до організаторів.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів