fbpx
728 x 90

Додана вартість свіжих фруктів та овочів

Додана вартість свіжих фруктів та овочів

Збільшення ціни реалізації плодоовочевої продукції завдяки автоматизованому пакуванню

Останніми роками масово змінюється стиль життя китайських споживачів. Швидко зростає їх попит на такі продукти харчування, як страви для приготування у мікрохвильовій печі, снеки та заморожені продукти. Це також збільшило попит на ринку для різноманітних пакувальних матеріалів. Саме через це традиційна паперова і пластикова упаковка модернізується або замінюється більш спеціалізованими способами пакування.

Як повідомляє Ян Цзона (Yang Zong) з CCA Packaging Manufacturing Ltd. (далі — CCA): «Вартість експлуатації автоматизованої пакувальної машини є нижчою, а продуктивність набагато вищ, якщо порівнювати з традиційними методами ручного пакування. Ці переваги зробили автоматизовану упаковку більш популярною на ринку. CCA є китайським виробником із сертифікатом британського роздрібного консорціуму BRC з більш ніж 20-річними спеціалізованими знаннями у галузі упаковки. Переважно ми займаємося пакуванням свіжої плодоовочевої продукції. Наші установки використовують по всій країні для таких продуктів, як цитрусові, кісточкові, тропічні фрукти та листові овочі».

«CCA перебуває в центрі досліджень та розробки пакувальних установок та упаковок у співпраці з ізраїльськими вченими. Особливу увагу ми приділяємо різним вимогам фруктів щодо періоду збору врожаю, ваги упаковки, потребі у диханні в упаковці, температурі зберігання, відстані транспортування та вентиляції. Крім того, ми використовуємо різні за товщиною та способом пакувальні матеріали, щоб досягти найкращої якості пакування, що ефективно зберігає свіжість фруктів, а також збільшує термін зберігання, період лежкості на полиці, зниження витрат та збільшення ринкової вартості».

Роздрібна мережа CCА охоплює такі країни: Велику Британію, Іспанію, Грецію, Італію, США, Чілі, Перу, Аргентину та Бразилію. Наші упаковані продукти вже представлені у таких відомих супермаркетах, як ASDA, Walmart, Marks & Spencer, Tesco, The Co-operative, and Aldi.

За детальною інформацією: CCA Packaging Manufacturing Ltd. www.cca-group.com

Telephone number: +86 773 2668 808 E-mail address: cca@cca-group.com

Джерело: freshplaza.com

 

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів