fbpx
728 x 90

Інноваційні системи для ягідництва та овочівництва від Idromeccanica Lucchini

Інноваційні системи для ягідництва та овочівництва від Idromeccanica Lucchini

Інноваційні системи для закритого ґрунту дозволяють раціональніше використовувати площу теплиці

У січні 2018 р. у муніципалітеті Гуїдіццоло (Guidizollo), Італія відбулася щорічна виставка техніки для овочівництва «Orticoltura tecnica in campo». За останні три роки цю спеціалізовану агротехнологічну подію відвідало більше 5 тис. учасників з понад 40 країн світу.

На XVI «Orticoltura tecnica in campo» понад 50 італійських компаній, що спеціалізуються на механізації овочівництва, представили свої напрацювання. Організаторами виступили компанії Ferrari Costruzioni Meccaniche та Idromeccanica Lucchini. Остання, зокрема, представила дві інноваційні системи для вирощування культур у закритому ґрунті. Мета — збільшити урожайність з одиниці площі.

Lucchini_02

«Система піднімання та опускання дозволяє вирощувати 12 рослин на квадратний метр. Ми створили теплицю з вирощуванням суниці на гідропоніці та світлодіодними LED ліхтарями, але систему також можна застосовувати і для інших культур», — пояснює Чесаре Гецці (Cesare Ghezzi).

Lucchini_03

Відвідувачів також зацікавила інтенсивна вертикальна культура на гідропоніці. Idromeccanica Lucchini є дистриб’ютором інноваційної системи, запатентованої у Великій Британії. «Врожайність у 20 разів вища, ніж за традиційної технології вирощування культур», — додає Маттіа Батістелло (Mattia Battistello).

Lucchini_04

Є культиваційні колони, що містять інертний матеріал. Система автоматично випускає воду відповідно до умов температури та вологості. Нічого не втрачається, оскільки все рециркулює. Операторам потрібно тільки доливати воду, якщо вона падає нижче межі.

«Систему також можна використовувати в неопалювальних теплицях, але вона працює краще, якщо вони з підігрівом. Завдяки вертикальному вирощуванню збір врожаю легше, а врожайність — вище».

Lucchini_05

«На землі розміщено мульчувальну плівку, щоб бруд не піднімався. Звичайно, вирощені продукти є надзвичайно чистими».

Для детальної інформації:
Idromeccanica Lucchini S.p.a.
Via Cavriana 4B, 46040 Guidizzolo (MN)
Tel.: (+39) 0376 818433
Fax: (+39) 0376 819498
Email: info@lucchiniidromeccanica.it
Web: www.lucchiniidromeccanica.it

Джерело: hortidaily
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів