fbpx
728 x 90

Ожина Вікторія (Victoria) — нова зірка на ягідному ринку Європи

Ожина Вікторія (Victoria) — нова зірка на ягідному ринку Європи

Як стверджує компанія Driscoll, новий сорт ожини Вікторія готовий повторити успіх сорту малини Маравілла (Maravilla)

Відповідно до заяви лідера європейського ягідного ринку, компанії Driscoll’s, вона знову хоче здивувати споживачів новим сортом, який вирощують у Марокко, Португалії та Іспанії. Він допоможе збільшити продажі фруктів у Європі протягом зимового періоду, створюючи новий поштовх для розвитку ожинового сегменту ягідного ринку.

Сорт ожини Вікторія має всі шанси повторити недавній успіх іншої інноваційної розробки компанії Driscoll’s — сорту малини Маравілла, пропонуючи привабливі, приємні на смак, солодкі та соковиті ягоди без терпкого присмаку, який, зазвичай, притаманний ожині.

Driscoll’s розвиває вирощування Вікторії в Середземномор’ї у відповідь на зростаючий попит на якісні ягоди ожини у Європі.

«Для забезпечення стабільної якості ягід, в той час, коли уся Західна Європа буде оповита снігом, Driscoll’s вирощуватиме ягоди Вікторії в Агадірі (Марокко), які приноситимуть людям задоволення у зимовий період», — коментує компанія.

«Багато ритейлерів знають про успіх, що здобув сорт малини Маравелла, який також належить Driscoll’s, а Вікторія збирається повторити його. Красиві, крупні і блискучі, завжди солодкі, без терпкого присмаку — настав також час для цих соковитих ягід завоювати серця європейських споживачів».

Що ж насправді робить Вікторію такою особливою? Ісус Віллар (Jesus Villar), один із марокканських фермерів, стверджує, що це переважно через її особливий смак.

«Зазвичай ожина має кислуватий смак, але цей унікальний сорт дуже смачний та солодкий і він лише розпочинає розкривати свій виробничий потенціал. Все виглядає багатообіцяючим»,  –  зауважує він.

Источник: fruitnet.com

UFP_690x200

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів