fbpx
728 x 90

Українські виробники овочів і фруктів представляють свою продукцію на FRUIT LOGISTICA 2020

Українські виробники овочів і фруктів представляють свою продукцію на FRUIT LOGISTICA 2020

З 5 по 7 лютого в Берліні триває міжнародна виставка технологій обробки, зберігання і транспортування овочів і фруктів FRUIT LOGISTICA

Цьогоріч за українським національним стендом представлені 10 компаній та дві професійні асоціації. Це виробники і переробники плодоовочевої продукції з півдня та центру України: «Сади Дніпра», «Фрутлайф», «Дунайський аграрій», «Аврора», «Агрокомплекс Барський», «Агро-Патріот», «Таврія-Скіф», Fresh Family, «Владам» та «Євросервісгруп». А також учасники Української асоціації аграрного експорту та асоціації УКРСАДВИНПРОМ.

Компанії займаються вирощуванням і переробкою різних культур, які мають попит на ринку ЄС. Це яблука, персики, горіхи, томати, кавуни, дині, зелень, часник та різні похідні продукти.

Ще 5 компаній відвідують виставку в якості навчального візиту. Це «Родючість», «Любокут», «Агро-Поставка», Fresh Salat і Demetralex.

FRUIT LOGISTICA традиційно проходить у виставковому центрі Messe Berlin. На площі у 550 000 м² розташовуються понад 3 тисячі експонентів з понад 100 країн світу.

Окрім безпосередньої участі у FRUIT LOGISTICA українська делегація бере участь у кількох заходах, запланованих у програмі візиту.

– Семінар щодо вимог ринку ЄС до свіжої плодоовочевої продукції
– Візит до Rijk Zwaan Retail Center. На вітринах і полицях рітейл-центру представлений широкий асортимент свіжої продукції і реальні приклади оформлення овочевих відділів у магазинах по всьому світу.
– Візит на Fruchthof Berlin – кооперативний оптовий ринок свіжої продукції загальною.
– В2В зустрічі, організовані міжнародним консультантом проекту, згідно профілів учасників.

Візит української делегації на FRUIT LOGISTICA 2020 став можливим завдяки Проєкту Міжнародного Торгового Центру (ІТС) «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості».

Проєкт допомагає малим і середнім виробникам та переробникам свіжих овочів і фруктів південних регіонів України підвищити конкурентоспроможність, інтегруватися в національні та глобальні ланцюжки створення вартості, відкрити доступ до нових ринків з фокусом на ринки ЄС.

Проєкт фінансується урядом Швеції в Україні та реалізується ІТС у тісній співпраці з національними партнерами.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів