fbpx
728 x 90

Інноваційна упаковка для зберігання свіжої лохини

Інноваційна упаковка для зберігання свіжої лохини

Ізраїльська компанія StePac L.A. Ltd. запускає технологію XflowTM – запатентоване функціональне рішення, як альтернативну економію традиційній упаковці

Xflow відповідає ринковим тенденціям для зменшення відходів у ланцюжку постачання, економії витрат на робочу силу та використання компактної пластикової упаковки. Продукт буде демонструватися на майбутній виставці PMA Fresh Summit Expo, яка проходитиме 19-20 жовтня в Орландо, (стенд # 4054).

Лохина в контейнерах зазвичай упаковується вручну і поміщається в упаковку з модифікованою атмосферою. Такий процес упаковки може бути трудомістким, тому компанія StePac поставила завдання забезпечити рішення, яке б дозволило скоротити витрати на оплату праці.

«Xflow – це автоматизована лінія пакування нового покоління, яка заощаджує час і гроші, зменшуючи кількість використовуваного пластику до 40%», – пояснює доктор технічних наук Гарі Уорд, менеджер з технічного розвитку StePac.

Xflow поєднує в собі властивості модифікованої атмосфери/модифікованої вологості (MA/MH) пакувальної плівки Xtend®, яка також містить унікальний герметизуючий шар, що робить її сумісним з традиційними пакувальними машинами. Компанія StePac співпрацює з італійською компанією Delfin Srl, яка розробляє машини для упаковки Xflow.

За допомогою системи Xflow, 12 пінеток з ягодами розміщуються на конвеєрній стрічці, де їх автоматично обгортають плівкою Xflow, а потім герметизують перед тим, як помістити в коробку. Це рішення зменшує витрати на робочу силу та плівку, а також призводить до отримання більш привабливого пакунку. Xflow також покращує горизонтальний потік повітря через коробки, що є критичним для ефективного управління охолодженням у холодному ланцюгу.

Xflow значно подовжує свіжість фруктів, овочів і навіть свіжих квітів, надаючи функцію MA/MH, що уповільнює дихання і старіння, пригнічуючи розвиток мікробів. Це також знижує зневоднення і втрату ваги під час зберігання і транспортування. Індивідуальні параметри передачі водяної пари (WVTR) плівкою забезпечують оптимальний контроль вологості упакованої продукції по всьому ланцюгу постачання, усуваючи вільну вологу, тим самим полегшуючи ризик поширення мікробів.

«Ми спеціально розробили це пакувальне рішення, щоб допомогти перуанським експортерам досягти більш ефективної автоматизації пакування ягід лохини», – додає Уорд. «Інші клієнти в даний час проводять комерційні випробування з Xflow для зеленої цибулі і стручкової квасолі, і ми очікуємо, що багато інших свіжих продуктів виграють від цього передового рішення».

Про StePac

StePac спеціалізується на функціональній упаковці свіжих продуктів. Його всесвітньо відомі бренди включають в себе рішення Xtend®, Xgo ™, Xflow ™ та Xbloom ™ з модифікованою атмосферою/модифікованою вологістю упаковки. Ці пакувальні рішення знижують втрату ваги, уповільнюють дихання і старіння та гальмують розмноження мікроорганізмів, продовжуючи термін та якість зберігання.

Джерело: https://fruitworldmedia.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів