fbpx
728 x 90

Агровиробник – у центрі стратегії розвитку лідера ринку насіння овочевих культур!

Овочі, вирощені із насіння селекції Сингента, мають найвищі товарні якості та спроможні допомогти виробнику достойно конкурувати на українському та ринках інших країн світу

Наприкінці вересня минулого року, компанія Сингента відкрила свої демонстраційні поля для клієнтів і партнерів, щоб показати останні інновації в селекції овочевих культур, таких як капуста, салат, цибуля і цукіні. Минулорічна експозиція мала величезний успіх із більше 1000 відвідувачами з понад 50 країн, які пройшлися по полях разом із селекціонерами і експертами компанії та побачили усі переваги гібридів на власні очі.

Окрім продемонстрованих культур, компанія Сингента у своєму портфоліо також має неперевершені гібриди й інших овочевих культур, таких як кавун, томат, перець, баклажан, диня, горох, морква, буряк, квасоля, кукурудза цукрова, огірок, редиска.

Адже, в центрі стратегії розвитку компанії перебувають сільгоспвиробники, тому вона створює гібриди, які дають високоякісний та стабільний урожай. Сингента продовжує багато працювати, щоб розкрити потенціал рослини разом з виробниками, а їхні потреби — у фокусі справ компанії!

Отримати неупереджену інформацію стосовно технологічних та маркетингових переваг гібридів овочевих культур селекції Сингента та багато іншого цікавого та корисного, пов’язаного із виробничою та переробною індустрією галузі плодоовочівництва, Ви зможете відвідавши 15 лютого національний інвестиційний плодоовочевий форум «ProfiHort Investment Forum: переробка та експорт-2019», який щороку, на початку сезону, проходить на базі заводу ТОВ “Malyn Factory”, ініціатором та організатором якого є інформаційний проект ProfiHort Media.

Захід організований за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), наданої у рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Детальніше про захід: www.facebook.com

Учасникам пропонується оргвнесок розміром 500 грн задля забезпечення їхнього дозвілля.

На жаль, кількість місць для участі обмежена, тому рекомендуємо заздалегідь подбати про можливість своєї присутності.

Для участі заповніть форму: https://goo.gl

Довідки за тел.: +380969071207; +380978863146

та e-mail: profihort@gmail.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів