fbpx
728 x 90

Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації»: бізнес- тур на провідне ягідне і переробне підприємства Львівщини

Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації»: бізнес- тур на провідне ягідне і переробне підприємства Львівщини

Четверта Міжнародна науково-практична конференція, адресована представникам ягідної та переробної галузей

10-11 грудня, Львів, готельно-ресторанний комплекс «Варшава»

Конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» традиційно поєднує виступи провідних експертів галузі, презентації, виставки з досвідом практиків і можливістю побачити приклади вдалого впровадження сучасних технологій на власні очі. Так, 10 грудня у Львові в готельно-ресторанному комплексі «Варшава» відбудеться конференц-день, який матиме практичне продовження 11 грудня під час бізнес-туру на провідні ягідні підприємства Львівщини. Перший візит переробне господарство GP-Group, другий – на ягідне підприємство «Агро Буськ».

«Агро Буськ» – перспективне підприємство, що розташоване в с. Дидятичі Мостиського району на Львівщині, господарі якого уже 5 рік поспіль вирощують малину, лохину та хвойні декоративні рослини (туї й ялівці). Всього у власності підприємства – 65 га землі. З них ягодами засаджено 20 га. Збувають продукцію в торгові мережі «Епіцентр», «Сільпо», «Рукавичка». Керівник компанії Олександр Барбанюк відзначає, що ключовою особливістю його господарства є те, що ягідні культури посаджені на схилах. Адже рельєф у місцевості, де розташоване підприємство, горбистий. Окрім того, на плантації суглинистий ґрунт. Тому в догляді за насадженнями є багато нюансів, починаючи від того, під яким кутом нахилу потрібно висаджувати саджанці, і закінчуючи тонкощами використання системи поливу. Олександр Барбанюк поділиться з учасниками бізнес-туру особливостями вирощування лохини й малини в горбистій місцевості, дасть поради, як правильно вибрати земельну ділянку для ведення господарства, а також розкаже про інші нюанси вирощування ягідних культур.

Учасники туру не тільки ознайомляться з тонкощами вирощування лохини, але й візьмуть участь у майстер-класі з обрізки лохини, за індивідуальним методом Ігора Мазура – партнера компанії “Агро Буськ”, керівника господарства з вирощування лохини “Блюбері-груп”. Його методика дозволяє відчутно збільшити врожаї ягід.

Окрім того, саме на цьому підприємстві учасники бізнес туру побачать як працює сучасна автоматизована система поливу компанії “Проф Полив”, яка на момент монтажу була першою в Україні системою такого типу. А ще гостям покажуть як у компанії облаштували холодильні камери для ягід прямо на полі, та навіть – перші етапи підготовки поля до висадки нових кущів лохини.

Вирощування фруктів в сучасних умовах потребує не лише специфічних знань і досвіду, а й вміння працювати на перспективу. Прагнучи продовжити короткий термін реалізації продукції та водночас створити її додану вартість, садівники розширюють бізнес і починають переробляти свою продукцію.

Саме так розвиває свою справу компанія GP-Group – підприємство на Львівщині, де займаються вирощуванням і заморожуванням власної ягоди та надають послуги із заморожування та підготовки до продажу плодово-ягідної продукції інших аграріїв. Керівник компанії Еміль Винницький переконаний, що заморожування фруктів – перспективна справа, оскільки це не лише оптимальний спосіб подовжити їхнє товарне життя, задовольнити потреби споживачів і технологічних ланцюжків у виробництві кінцевого продукту, а й нові можливості для співпраці з колегами та виходу на експортні ринки.

Для заморожування продукції на підприємстві GP-Group встановили флюїдизаційний тунель шокового заморожування від відомого польського виробника Unidex. Придбали й низку іншого сучасного обладнання для переробки фруктів і ягід – мийку, транспортери, інспекційні столи, віялка, фасувальник, відділювач плодоніжки, ваговий дозатор, металодетектор.

Учасники бізнес-туру отримають оригінальний кейс порад і рекомендацій для створення власного ЛОХИНОВОГО бізнесу від вирощування до переробки.

 

ДИВІТЬСЯ НА ФОТО ТА ВІДЕО – ЯК ПРОЙШЛА КОНФЕРЕНЦІЯ МИНУЛОРІЧ

 

Тож, зустрічаємося 10-11 грудня у місті Львів, готельний комплекс «Варшава»!

Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників ягідних господарств та переробних підприємств!

Головний Галузевий партнер — Асоціація «Ягідництво України»
Головний Організаційний партнер – готельно-ресторанний комплекс Варшава (м. Львів).
Головний Діловий партнер — компанія «Долина- Агро»
Генеральний партнер по ЗЗР — компанія Bayer
Ексклюзивний Технологічний партнер — компанія «Профполив»
Генеральний Юридичний партнер — компанія «Пахаренко і партнери»
Генеральний Інформаційний партнер — ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА
Головний Інформаційний галузевий партнер — журнал «Ягідник»
Медіа-партнери — ІА «Інфоіндустрія», «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

Умови участі в конференції:
Для виробників сільгосппродукції — вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 1500 грн.

Для не виробників сільгосппродукції — вартість участі — 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 3000 грн.
(У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв і страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

Знижка 10%

– членам Асоціації «Ягідництво України»;

– передплатникам журналів медіа-групи «Технології та Інновації»: «Ягідник», «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», «Напої. Технології та Інновації», «Горішник», «Пиво. ТІ».

Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

Анна Панкратенкова (координатор проекту), тел. +38 097 75 92 583, reklama.nti@gmail.com

Лариса Товкач, тел.+0979689516, sad.nti@ukr.net

Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682, reklama.nti@ukr.net

Олена Кирилюк, тел.: +38 098 558 41 01, sad.nti_2020@ukr.net

Альона Данчук, тел.: +38 097 65 43 126, sad2017@ukr.net

Партнери по поселенню:
готель “Варшава”, http://warszawa-hotel.com.ua/
Рецепція : +38 (032) 224 53 35; +38 (067) 516 77 73; +38 (093) 511 77 73

готель “Писанка”, https://pysanka-hotel.virtual.ua/ru/
Рецепція: +38 (032) 294 51 35, +38 (098) 477 57 53
надають 10% для учасників конференції (при бронюванні по звінку в готель).

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів