fbpx
728 x 90

«ІнтерАГРО 2020»: Ваш успіх – справа техніки!

«ІнтерАГРО 2020»: Ваш успіх – справа техніки!

Запрошуємо Вас відвідати міжнародну агропромислову торговельну виставку «ІнтерАГРО 2020»

Міжнародна агропромислова торговельна виставка «ІнтерАГРО» відбувається 1 раз на 2 роки та представляє інноваційні рішення у сільському господарстві: останні моделі тракторів, комбайнів, обприскувачів, розкидачі добрив, ґрунтообробну та посівну техніку,  техніку  та обладнання для перевозки та зберігання зерна, елеваторне обладнання, технології точного землеробства, запчастини, агрохімію, насіння та інше.

КОЛИ: 28 – 30 жовтня 2020 року

ДЕ: Міжнародний Виставковий Центр (м. Київ, Броварський пр-т, 15, метро Лівобережна)

 Організатор виставки: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

За підтримки: Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Німецької асоціації виробників сільськогосподарської техніки VDMA, Української аграрної конфедерації, Українського Клубу Аграрного Бізнесу.

 Серед учасників: AGCO, Amazone, Bednar, Berthoud, B2B AgroUkraine, Drone UA, DJI, Great Plains, GSU, Hardi, Horsch, Kverneland, Lemken, Mzuri, Poettinger, Precision Planting, Raven Industries, Riela, Tecnoma, Tornum,  Vaderstad, Агробат, Агромаш-Калина, Агромонтажбуд, Аеромех, Вінмашпостач, Гідромаркет, ГрінЕкоФерт, Деметра, Інтерприват, Елеваторні системи, Зернові комплекси та системи, Ландманн,  Лубнимаш, Монада, Ніка Грейн, Завод  Фадєєв Агро, Машзавод Техніка, Олис, Промітенс, Реаком, Родтех Ресайклінг, Сожам Україна, ТД Автодеталі, Трак, Форполімер, ХімАгроСтеп, Центррезервуарсервіс, Югелеватор  та багато інших.

 Ключові заходи ««ІнтерАГРО 2020»:

  • IT-Corner 2020 – спеціалізована експозиція цифрових технологій та smart-рішень в агробізнесі. В рамках експозиції відбудеться бізнес-форум «IT-Corner 2020: тренди, технології, IT рішення для агробізнесу».
  • AgroEnergyDAY 2020 – міжнародна інтерактивна платформа енергоефективності, біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі. В рамках платформи 29 жовтня відбудеться міжнародна конференція «Біоенергетика: від ідеї до реалізації біоенергетичного проекту в українських реаліях, сучасні технології, практичні кейси».
  • Конференція: «Інноваційна іригація. Чи наступить ера відродження?». Дата проведення: 29 жовтня.
  • InterAGRO Innovation Award міжнародний конкурс кращих інноваційних рішень в сільськогосподарській техніці та обладнанні.

 Також з 28 по 30 жовтня буде проходити міжнародна виставка ефективних технологій та обладнання для тепличного господарства «Тепличний Бізнес 2020». В рамках виставки відбудеться міжнародна конференція «Маркетинг у тепличному бізнесі».

Цікава ділова програма включає конференції, семінари, круглі столи та презентації, спрямовані на підвищення професійного рівня як відвідувачів, так і учасників виставки.

 Години роботи виставки:

28-29 жовтня: з 09-00 до 17-00 (вхід для відвідувачів до 16-30).

30 жовтня: з 09-00 до 16-00 (вхід для відвідувачів до 15-30).

 Слідкуйте за новинами на сайті: www.interagro.in.ua та на сторінці FB: www.facebook.com/InterAgroUkraine/.

Замовлення безкоштовного запрошення: www.invitation.kiev.ua

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів