fbpx
728 x 90

BIOFACH & VIVANESS: cпільна виставка-ярмарок у 2021 р. відбуватиметься у цифровому форматі

BIOFACH & VIVANESS: cпільна виставка-ярмарок у 2021 р. відбуватиметься у цифровому форматі

Провідна світова виставка органічних продуктів харчування BIOFACH у 2021 р. відбудеться в онлайн-форматі

У 2021 році провідна світова виставка-ярмарок органічних продуктів харчування та міжнародна виставка природних та органічних засобів особистої гігієни відбудуться 17-19 лютого як BIOFACH / VIVANESS eSpecial.

NürnbergMesse, організатор виставкової події BIOFACH & VIVANESS прийняв рішення провести виставку у цифровому форматі, реагуючи на зміну обставин викликаних динамічним розвитком пандемії та її наслідками для світової спільноти органічної їжі та натуральної й органічної косметики. Водночас цей крок дозволить забезпечити безпечне планування для всього глобального сектору.

Дати проведення BIOFACH / VIVANESS 2021 eSpecial — 17-19 лютого.

Як зазначила член правління NürnbergMesse Петра Вольф: «Я дуже шкодую, що торговий ярмарок не може відбутися у звичному режимі, і наголошую, що це рішення було надзвичайно складним для всіх нас. Однак, перш ніж ми всі знову зустрінемось на місці в Нюрнберзі в 2022 році, BIOFACH / VIVANESS eSpecial запропонує ідеальну платформу для професійного діалогу в 2021 році».

Численні розмови та поглиблений діалог, проведений організаторами в останні тижні та місяці, дали можливість зрозуміти одне. У секторі органічної їжі та натуральної й органічної косметики прагнення до взаємодії, обміну інформацією та передачі знань з експертами, а також виявлення тенденцій та інновацій залишається величезним та незмінним, особливо в ці виняткові часи.

«Навіть у цю епоху коронавірусу весь сектор рішуче налаштований об’єднатись, щоб обговорити найсвіжіші проблеми, навіть якщо це відбуватиметься лише цифровому форматі».

Презентації експонентів – нетворкінг – конгрес.

BIOFACH / VIVANESS 2021 eSpecial пропонує широкий спектр інновацій для експонентів, таких як: корпоративні презентації та презентації продуктів у форматі обговорення та діалогу; круглі столи та інші формати для спілкування з експертами галузі. Сучасна цифрова платформа полегшить налагодження контактів та допоможе зацікавленим сторонам знайти потрібних експонентів та навпаки, що є ще однією невід’ємною частиною формату eSpecial.

BIOFACH та VIVANESS 2021 також пропонує спільноті органічних продуктів харчування та натуральної й органічної косметики широкий доступ до передачі знань на конгресі BIOFACH та VIVANESS, який має глобальний розмах. Головною темою конгресу в 2021 році буде: Трансформуємося. Міцніші. Разом.

Джерело: https://www.biofach.de

 

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів