fbpx
728 x 90

Участь українських ягідних компаній у американській всесвітньо відомій виставці United Fresh 2020 LIVE

Участь українських ягідних компаній у американській всесвітньо відомій виставці United Fresh 2020 LIVE

15 – 19 червня 2020 року українські ягідні компанії з різних регіонів у рамках діяльності Проекту «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива ЄС для бізнесу» презентували свою продукцію онлайн під час американської всесвітньо відомої виставки United Fresh 2020 LIVE.

Цього року United Fresh 2020 LIVE запропонувала учасникам з усього світу долучитися до віртуальної платформи виставки як до альтернативної форми участі. Українські малі та середні виробники продуктів харчування, включно із ягідними компаніями, сформували спільну делегацію проектів International Trade Centre і представили свої компанії та Україну на віртуальному стенді “СМАКУЙ З УКРАЇНОЮ”.

United Fresh відома тим, що збирає тисячі відвідувачів та сотні роздрібних торговців і покупців харчових продуктів з різних країн. Запропонувавши віртуальну участь, цьогорічний ярмарок став новим піонером цифрових зв’язків у галузі сільського господарства.

«Цифралізація комунікацій триватиме та працюватиме. Ми хотіли спробувати цей формат, щоб у майбутньому працювати з ним. З цієї точки зору, виставка була нам корисна », – сказала Олена Каіжен, виконавчий директор асоціації «Ягідництво України» та учасниця ярмарку.

«Звичайно, бракувало контактів у прямому ефірі, але чати та мейл-переписка були більш конкретними. В результаті ми набули нових контактів і, звичайно, продовжили переговори з набутими клієнтами », – сказала Руслана Кислюк, представниця ТОВ « Тріада МК».

Для більш ніж 50 українських учасників, у тому числі 34 ягідних компаній, а також для 7 спеціалізованих організацій з підтримки бізнесу в Україні, дистанційна участь у ярмарку відкрила доступ до інноваційних інструментів бізнесу, налагодження контактів та освіти.

«United Fresh завжди входила в когорту подій, які визначали розвиток сектору плодово-ягідної продукції в світі. Ті контакти, обмін досвідом та технологічні рішення, які відкриваються її учасникам, багато в чому формують майбутнє ринку плодово-ягідної продукції на поточний та наступні маркетингові роки», – зауважив провідний фахівець із сертифікації «Органік Стандарт» Василь Шукалович.

Завдяки широкому асортименту продуктів, серед яких сублімовані та заморожені ягоди, ягідні начинки та наповнювачі, органічні ягоди та вироби з них, закуски, сиропи та начинки, джеми та маринади, ягідні напої та солодощі, а також пюре, включно із дитячим харчуванням, українські ягідні компанії створили позитивний імідж України як вартого довіри експортера, що постійно розвивається, та опанували нові бізнес-підходи.

Для залучення більшої кількості відвідувачів, які можуть відволікатися через турбулентні часи, віртуальна платформа працюватиме у виставкових цілях до 1 вересня 2020 року. Це надає українським ягідним компаніям додатковий час для просування своєї продукції та налагодження нових ділових зв’язків.

«Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива ЄС для бізнесу», який фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Business, працює з малими та середніми підприємствами у Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні, щоб допомогти їм орієнтуватися та виходити на зовнішні ринки, з особливим акцентом на Європейський Союз.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів