fbpx
728 x 90

Система Max Crop – заробляє гроші для Вас!

Система автоматизованого обліку Max Crop, розроблена польськими підприємцями Hubert Sobolewski і Marek Chorobiński, оптимізовує управляння ягідною фермою!

Слідуйте в ногу з часом, будьте на рівні зі своїми закордонними конкурентами!

Уже сьогодні, використовуючи систему Max Crop, ви підвищуєте ефективність та конкурентоспроможність свого ягідного, садівничого чи овочевого господарства, прискорюєте роботy і знижуєте вартість виробництва і управління співробітниками. Це допомагає підвищити контроль послуг і покращує планування виробничого процесу.

Max Crop зручний для користувача: інтелектуально зрозумілий для роботи в польових умовах при зборі врожаю і в офісі – все просто і швидко!

“Я вже не можу себе уявити без системи контролю врожаю, не маючи Max Crop. Без сканера і системи Max Crop, було б важко впоратися під час збору. Використання такої системи значно полегшує нагляд і контроль за співробітниками”, – Hanna Moscardo Malinowski, Berry Bliss Farm.

Max Crop є головним в управлінні на нашій плантації лохини. Система є дуже надійною і простою у використанні. Вона значно допомагає самим працівникам при зборі врожаю та виконанні інших робіт, а також менеджерам, які аналізують дані, зібрані через Max Crop”, – Sandra Stefaniak, Blueberry Wielkopolska Agro-Trade.

“З впровадженням системи Max Crop на нашій фермі вдалося мінімалізувати час розрахунку заробітної плати від 30 до одного дня. Система є зрозумілою і простою у використанні, а служба підтримки працює 24 години на добу. Ми вийшли “з кам’яного віку”, з блокнотами і сторінками, заповненими нерозбірливим почерком і помилками та дублюванням одних і тих самих цифр та імен. Поточна обробка після збору врожаю, дозволяє негайно проаналізувати ситуацію на плантаціях”, – Ewa Januchowska, Good Strawberry Farm.

Max Crop інтелектуальна програма для управління господарством, що істотно прискорює роботу з управління і полегшує облік працюючих. Max Crop заощаджує дорогоцінний час і гроші!

Дані, зібрані в сканер протягом дня, ви посилаєте через Інтернет у свій особистий кабінет. На своєму комп’ютері ви отримуєте доступ до докладної інформації, такої як: підсумок дня або періоду роботи. Ви можете підготувати заявку на збір необхідної кількості продукції, оцінити витрати і доходи вашої плантації, відмітити відповідальних співробітників і багато інших корисних дій.

Система Max Crop розроблена для роботи з ягодами, фруктами, овочами та грибами (суниця, лохина, малина, вишня, яблуня, спаржа, томати, огірки, гриби).

Якщо вам набридло збирати дані з допомогою олівця та аркуша паперу, і обліку працівників є виснажливим і забирає багато часу, тоді Max Crop є ідеальним рішенням для Вас!

Деталі на: www.maxcrop.pl

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів