fbpx
728 x 90

Global Berry Congress перенесено на грудень

Global Berry Congress перенесено на грудень

Провідний захід міжнародного ягідного бізнесу перенесено в інтересах усіх учасників

Global Berry Congress — провідну світову подію міжнародного ягідного бізнесу перенесено на 7–9 грудня 2020 року, у відповідь на триваючий спалах коронавірусу.

«Наша головна турбота повинна бути про здоров’я та благополуччя кожного, хто бере участь у світовому ягідному конгресі», — йдеться в повідомленні організатора Fruitnet Media International. — «Ми вважаємо, що перенесення є в інтересах кожного делегата, спікера, учасника та спонсора, і, звичайно, всього нашого персоналу та постачальників».

За словами керуючого директора Fruitnet Кріса Уайта (Chris White), цей крок спрямований на те, щоб надати міжнародному ягідному бізнесу необхідний час для подолання впливу Covid-19 та згуртуватися перед новою маркетинговою кампанією 2021.

«Ми впевнені, що через півроку Global Berry Congress зможе надати можливість ягідним компаніям поділитися найкращими практиками заснованими на деяких уроках, отриманих в результаті коронавірусної кризи і, головне, підготуватися до продажів та маркетингових кампаній з січня 2021 року» — зазначив він.

Повільне послаблення обмежувальних заходів, яке наразі триває в Нідерландах та інших країнах ЄС, разом із суттєвими обмеженнями на поїздки у всьому світі, унеможливлюють проведення Global Berry Congress у поточні дати в кінці червня.

Водночас Fruitnet планує 23 червня організувати спеціальний онлайн-брифінг для зареєстрованих делегатів Global Berry Congress. Організована Майком Ноулзом (Mike Knowles), директором європейської редакції Fruitnet, сесія стане можливістю обговорити сучасний стан ягідного бізнесу. Більш детальна інформація буде доступна найближчим часом.

Придбані квитки на GBC2020 залишаються дійсними до нових дат події. Більше інформації можна отримати на веб-сайті Global Berry Congress.

Джерело: www.fruitnet.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів