fbpx
728 x 90

Фреш Експо & Логістика Африка 2020

Фреш Експо & Логістика Африка 2020

Міжнародна професійна платформа для плодоовочевого бізнесу в регіоні MENA

Міжнародна торгова виставка швидкопсувних товарів і логістики «Свіжі фрукти та овочі», відбудеться з 25 по 27 червня 2020 року в Єгипетському міжнародному виставковому центрі (Egypt International Exhibition Center), Новий Каїр – Каїр, Єгипет

Організатором виставки Фреш Експо & Логістика Африка 2020 виступає INTRADA EXHIBITIONS, один з провідних та досвідчених організаторів виставок в Єгипті, Близькому Сході та Африці. Головний офіс компанії розташований у Каїрі, а широка мережа міжнародних партнерів та агентів по всьому світу допомагає організовувати та керувати міжнародними промисловими ярмарками.

Виставка Фреш Експо & Логістика Африка (FRESH EXPO & LOGISTICS AFRICA) надасть можливість «єдиного вікна» відвідувачам, які цікавляться плодоовочевою та логістичною галузями, представить лідерів та осіб, які приймають рішення у цих галузях.

На виставковій площі 10 тис. кв. м., буде розміщено 100 експонентів національного та міжнародного рівнів, очікується приїзд понад 100 покупців з Європи, Близького Сходу, Африки та інших регіонів. Виставку відвідає 10 тис. осіб з понад 20-ти країн світу.

Будь ласка, ознайомтеся з брошюрою виставки FRESH EXPO & LOGISTICS AFRICA.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів