fbpx
728 x 90

3-5 грудня Fresh Business Expo 2019 року вітала своїх учасників та відвідувачів у МВЦ!!!

3-5 грудня Fresh Business Expo 2019 року вітала своїх учасників та відвідувачів у МВЦ!!!

Лідери плодоовочевого бізнесу зібралися на провідній події B2B формату всієї галузі плодоовочівництва України

У вівторок 3 грудня Fresh Business Expo розпочала роботу вже восьмий раз. Організатори плідно працювали над вдосконаленням виставки, збираючи професійну аудиторію та створюючи актуальну програму. Зокрема, цікавість відвідувачів викликала семінарська програма присвячена тепличним технологіям.

Офіційне відкриття відбулося o 10:30. Присутні: Рейнауд Наутен – Радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Карло Ферарі – директор Агентства зовнішньої торгівлі Італії в Україні, Олександр Хорев – Керівник проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти», Ірина Слободянюк – президент «Компанії «Місто Мрії», Куно Якобс – директор Nova Exhibitions B.V.

За три дні роботи виставки її відвідало 3 476 особи. Компанії з 16 країн світу Австрії, Бельгії, Данії, Іспанії, Італії, Ізраїлю, Кенії, Литви, Нідерландів, Німеччини, Польщі, США, Франції, Чехії, Швеції, України представили свою продукцію та послуги на виставці.

Традиційно, в рамках виставки, було проведено щорічну конференцію «Овочі та фрукти України–2019. Експортний прорив» та міжнародний торговий форум, організаторами яких є Проект «АПК–Інформ: овочі та фрукти».

Вдруге було проведено семінарську програму, що присвячена тепличним технологіям. Створення такої тематичної семінарської програми пов’язано із додаванням тепличного сектору. Організатори вбачають значний попит на дану діяльність. Протягом двох днів 97 слухачів відвідали семінари з метою ознайомлення iз новими технологіями, вдосконалення знань, пошуку партнерів та клієнтів тощо.

Нагадуємо, що Fresh Business Expo провідна міжнародна подія B2B формату всієї галузі плодоовочівництва в Україні. Виставка присвячена технологіям вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу такої продукції як овочі, фрукти та ягоди.

Щороку виставка підтверджує, що є чудовим додатковим маркетинговим інструментом для компаній, що займаються встановленням та зміцненням такого необхідного бізнесу в Україні та країнах СНД. Fresh Business Expo привертає до себе все більше уваги виробників, трейдерів, імпортерів, експортерів, переробників, а також постачальників обладнання.

Організатори Fresh Business Expo хотіли б подякувати всім учасникам та відвідувачам за успіх Fresh Business Expo 2019!

Долучайтеся до Fresh Business Expo 2020 з 1 по 3 грудня! Ви отримаєте багато вигідних знайомств та особливих можливостей! Будемо раді допомогти вам ставати кращими!

Детальніша інформація на: www.freshbusiness-expo.com

Фотоогляд 1-го дня виставки можна переглянути за посиланням: www.facebook.com

Фотоогляд 2-го дня виставки можна переглянути за посиланням: www.facebook.com

Фотоогляд 3-го дня виставки можна переглянути за посиланням: www.facebook.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів