fbpx
728 x 90

Відкликано 44 тонни салатних продуктів

Відкликано 44 тонни салатних продуктів

У США майже 100 тис. фунтів салатних продуктів відкликали через підозру зараження кишковою паличкою

Компанія «Місса Бей» (Missa Bay), що працює в місті Сведесборо, штат Нью-Джерсі (Swedesboro, New Jersey), відкликає 44 тис. 122 кг (97272 фунти) салатних продуктів, оскільки інгредієнт салату може бути забруднений кишковою паличкою 0157:H7.

Це відкликання відбувається одразу після того, як чиновники повідомили, що салат ромен був причиною спалаху кишкової палички в штаті Меріленд. Салатні набори було виготовлено з 14 по 16 жовтня 2019 року.

Відкликані продукти мають номер «EST. 18502B» на інспекційній позначці USDA. Ці товари було відправлено до центрів дистрибуції у штатах Алабама, Коннектикут, Флорида, Джорджія, Іллінойс, Індіана, Луїзіана, Мен, Меріленд, Массачусетс, Мічиган, Міннесота, Міссісіпі, Міссурі, Нью-Джерсі, Нью-Йорк, Північна Кароліна, Огайо, Пенсильванія, Південь Кароліна, Вірджинія та Вісконсін.

Департамент сільського господарства США (USDA) повідомляє, що проблему було виявлено, коли Департамент здоров’я Меріленда отримав закриту упаковку салату «Цезар» (Ready Pac Bistro Chicken Raised Without Antibiotics Caesar Salad) з номером FSIS EST 18502B на етикетці. У лабораторії було проаналізовано окремі інгредієнти продукту, а листя салату мало позитивний тест на вміст кишкової палички O157:H7. Всі продукти виготовлені на основі тієї ж партії салату ромену підлягають відкликанню.

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів