fbpx
728 x 90

Міжнародний суничний симпозіум ISHS-ISS2020

Міжнародний суничний симпозіум ISHS-ISS2020

ІХ Міжнародна конференція по суниці, яка пройде у Ріміні 2—6 травня 2020 р., сповідуватиме новий принцип ISHS2.0

Міжнародний суничний симпозіум (ISS 2020) запропонує абсолютно новий підхід до теми суниці, поставивши собі за мету подолати розрив між світом досліджень та бізнесу через залучення всієї панорами потенційних зацікавлених сторін: від науковців, фермерів, ресурсних компаній, трейдерів до кінцевого споживача.

Політехнічний університет Марке (Polytechnic University of Marche) та Рада з сільськогосподарських досліджень та економіки (Council for Agricultural Research and Economics) спільно з Міжнародним товариством садівників (ISHS) із задоволенням запрошують вас на 9-й симпозіум з суниці (ISHS-ISS2020), який відбудеться в італійському місті Ріміні 2—6 травня 2020 року.

Після попереднього Міжнародного симпозіуму з полуниці (2016), що пройшов у Квебеку, цей буде дотримуватися нового підходу ISHS2.0, спрямованого на усунення розриву між науково-освітянським колом та суничним бізнесом, залучаючи всіх, хто цікавиться суницею — дослідників, фермерів, виробників обладнання, представників торгівлі та споживачів.

ISHS-ISS2020 буде доступний для експертів, зокрема з країн, що розвиваються, де виробництво суниці розширюється не лише як галузь, а й як можливість розвитку сільських територій та покращення якості життя.

Науковці матимуть можливість представити найсучасніші дослідження, зустрітися з колегами для подальшого науково-технічного обміну, розробки ідей для нових наукових проектів та міждисциплінарних і прикладних досліджень.

Програма пленарного симпозіуму ISS 2020

Офіційна частина симпозіуму, буде розділена на чотири паралельні сесії, що відповідають різним напрямкам досліджень, в цілому 48 презентацій, до яких додаються 12 доповідей національних та міжнародних запрошених експертів.

1) Генотип і фенотип рослин, селекція, біотехнологія, фізіологія, адаптація рослин, стійкість, розсадництво, патентування.

2) Системи вирощування (відкритий ґрунт, захищений ґрунт, гідропоніка), живлення рослин, зрошення та потреба у воді, управління кліматом та світлом, програмоване виробництво, скорочення робочої сили, технології збирання врожаю, підвищення якості.

3) Нові патогенні організми ґрунтові та рослинні, сертифікація рослин, фумігація ґрунту, інтегрований захист рослин / органіка, післязбиральна доробка врожаю.

4) Якість ягід, споживання, харчові компоненти, місцевий ринок, переробка, промислова продукція, економічний вплив, маркетинг, рекламації.

ISHSISS2020 це не лише Ріміні

Заплановано провести пре- та пост-тури до південних та північних виробничих районів, які разом із «Ягідною школою» (Berry School) допоможуть учасникам дізнатися про потужну диверсифіковану італійську систему виробництва суниці. Молоді вчені та технічні експерти пройдуть підготовку із систем селекції та вирощування суниці.

Найсприятливіші виробничі регіони на півдні Італії

Ще до офіційного початку конференції, запланованої на 2 травня, 30 квітня розпочнеться триденний попередній тур, який дасть можливість відвідати деякі найсприятливіші райони Італії для виробництва суниці: регіони Кампанії та Базиліката, які за останні три роки становили відповідно 26% та 24% національного виробництва. З відвідуванням компаній Coop Sole, Vivai Mazzoni, Salvi Vivai, Planitalia, Nova Siri Genetics, Apofruit Italy та Alsia.

Екстра день на професійній виставці MACFRUT

Організатори конференції ISHS-ISS2020, запланували на 6 травня для учасників колективне відвідування професійної виставки MACFRUT за участі більш ніж 1200 професіоналів з 40 країн, що представляють п’ять континентів. Павільйон буде повністю присвячений експонентам Міжнародного суничного симпозіуму, також буде відведено місце для коротких зустрічей та розповсюдження інформації. Вхід безкоштовний, але онлайн-реєстрація на веб-сайті MACFRUT є обов’язковою.

Розсадники та виробничі регіони північної Італії: Чезена, Феррара, Тренто

Після закінчення роботи симпозіуму, 7 та 8 травня учасники матимуть гарантовану можливість перейняти чудовий досвід північних районів Італії, де вирощування суниці дуже розвинене. Зокрема заплановано візити у провінції Емілья Романья та Тренто (Emilia Romagna and Trentino Alto Adige Regions), з відвідуванням компаній Astra Innovazione, Civ, Vivai Mazzoni, Salvi Vivai та Cooperativa Sant’Orsola.

Школа ягідництва

Дводенна школа ягідництва (Berry School) буде включати лекції міжнародних експертів на такі теми: кількісна генетика, MAS та геномний відбір; нові методи селекції; вплив екологічних факторів на ріст і розвиток рослин та адаптація виробництва до змін клімату; фізіологія рослин та створення розсадників і плодоносних насаджень; боротьба зі шкідниками та хворобами; якість плодів (сенсорна / харчова / споживча) та вподобання споживачів; польовий візит на селекційну програму політехнічного університету в Анконі (UPM).

Ми з нетерпінням чекаємо на зустрічі з вами на ISHS-ISS2020 2—6 травня 2020 року в Ріміні!

Реєстрація для участі в заході вже відкрита, і ви можете зареєструватися за посиланням: https://www.iss2020.com/registration/

Джерело: Прес-служба ISS 2020

https://www.iss2020.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів