fbpx
728 x 90

Fruit Logistica 2020 у пошуках українських героїв

Fruit Logistica 2020 у пошуках українських героїв

Провідна світова виставка індустрії свіжих продуктів Fruit Logistica вчергове збере разом виробників, експортерів та імпортерів вже у лютому наступного року

Цьогорічна програма виставки досить насичена: можна просто три дні витратити на те, щоб  відвідати всі заплановані воркшопи та конкурси програми. Aбо скористатися з підказок, наданих нам організатором події — Messe Berlin в Україні.

У рамках тематичних площадок Future Lab, Logistic Hub, Career Network кожного дня проходитимуть пічінги та презентації відповідно стартапів галузі, нових логістичних напрямків, компаній, підходів та існуючих на ринку кар’єрних перспектив. Tech Stage – площадка, де пропонують і презентують нові технічні засоби для переробки, маркування, фасування так калібрування у напряму фреш.

Конкурс на кращу інновацію Fruit Logistica Innovation Award існує вже 10 років, причому проекти-учасники можуть бути як технологічними (новий сорт овочів, фруктів, ягід), так і маркетинговими (нова упаковка, новий продукт). Протягом трьох днів кожен відвідувач може підійти та проголосувати за обрану ним інновацію. А якщо проект нереалізований, прототип інновації можна представити на Startup Day, який проходить в рамках останнього дня виставки, та налагодити необхідні для його впровадження зв’язки.

Інший обмін контактами – Global Women Network – відбудеться в останній день виставки та збере співробітниць галузі для обговорення проектів, спрямованих саме на потреби жінок.

Пошук однодумців учасникам полегшує також спеціальний інструмент, розроблений організаторами – Virtual market place. Працює він як додаток і як онлайн-сторінка, де можна бачити всіх експонентів, фільтрувати їх за країною походження, продуктами, які вони пропонують, та призначати зустрічі. Якщо Ви – відвідувач, можете безкоштовно зареєструватися як нетворкер, вказавши продукт, який вас цікавить, та отримати запрошення від виробника. А от бронювати кімнати для прес-конференцій та презентацій можуть лише експоненти, тож із цим варто поспішати.

Минулого року Fruit Logistica відвідали більше 20 експонентів з України. Ми поцікавилися, чи впливала політична ситуація в країні на ділові переговори.

«На виставку приїжджають займатися бізнесом, а не політикою, – прокоментувала офіційний представник Messe Berlin в Україні Юлія Фішман, – шукають гарний продукт, сертифікований, у потрібних обсягах та за певною вартістю. Якщо всі ці критерії може виконати український виробник – прекрасно».

Інша помилка українських компаній – не рекламуємо свій бренд і не працюємо над іміджем. Упізнаваності в українського виробника на світовому ринку поки нема. Водночас, для цікавих маркетингових ходів, не завжди потрібно залучати великі інвестиції. У першу чергу це – креатив. І семплінг як прекрасний засіб звернути увагу на свій продукт та знайти потокових клієнтів.

За більшою інформацією звертайтеся:

Юлія Фішман (представництво Mеsse Berlin в Україні)

Тел.: +380 44 206 22 22
Факс: +380 44 206 30 60
Моб.: +380 50 234 57 58;

e-mail: info@messe-berlin.com.ua

www.messe-berlin.com.ua
www.messe-berlin.de

Адреса: 01133, Київ, бульвар Лесі Українки 34, оф.600

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів