fbpx
728 x 90

Біо Ротор — це екологічне, точне та швидке прополювання

Біо Ротор — це екологічне, точне та швидке прополювання

Італійська роторна фреза підходить для суперінтенсивних садів із системами краплинного зрошення

Швидке і точне механізоване прополювання, що працює навіть у складних умовах. Це рішення, які Кальдероні (Calderoni) пропонує садівникам завдяки системі Біо Ротор (Bio Rotor). Відмінною особливістю цього способу обробітку є система дротів, яка дозволяє працювати не лише у пристовбурній зоні не наносячи пошкоджень деревам, а й поблизу систем краплинного зрошення.

На представленому відео, можна побачити як швидкість, так і точність роботи Біо Ротора та можливість працювати, не хвилюючись за систему зрошення.

«Навіть за високої щільності рослин у ряду, — пояснив Алессандро Кальдероні (Alessandro Calderoni), — Біо Ротор (Bio Rotor) забезпечує точний механічний обробіток, не пошкоджуючи дерев».

Дріт дуже гнучкий, і це забезпечує повноцінне прополювання навіть навколо штамба. Це можна застосовувати не лише в органічному землеробстві, але також в інтегрованій системі захисту, оскільки використання гербіцидів стає все більш обмеженим. Кришка у формі капюшона запобігає контакту робочого органу машини зі стовбуром.

Агрегат доступний також у здвоєній версії, що дозволяє за один прохід машини по міжряддю, захвачувати два ряди, скорочуючи робочий час та витрату палива. Біо Ротор працює зі швидким обертовим рухом (2 тис. обертів на хвилину), не у горизонтальному положенні (як традиційні фрези), а у вертикальному. Це мінімізує можливі пошкодження стовбурів рослин під час боротьби з бур’янами.

Більше інформації:
Calderoni Rolando 
Via Dell’Industria 4,
47100 Forlì
Phone.: +39 0543 720547
Email: info@calderoniweb.it

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів