fbpx
728 x 90

Рійк Цваан розвиває напрямок «органік»

Рійк Цваан розвиває напрямок «органік»

Компанія прагне посилити органічну категорію, співпрацюючи з партнерами по органічному ланцюгу

Спеціаліст з насінництва овочевих культур — компанія «Рійк Цваан» наголосила на зростанні ринку органічних овочів і окреслила свої можливості та прагнення допомогти розвинути цей сектор та вивести його на новий рівень

За маркетинговими даними (Ecovia Intelligence) попит на органічні овочі надалі зростає. Ринок збільшився за останні 18 років з 18 мільярдів до понад 100 мільярдів доларів у 2018 р.  Продажі щороку збільшуються, головним чином у Європі та Північній Америці. Це створює величезний виклик для всього органічного ланцюжка: виробників, трейдерів та підприємств роздрібної торгівлі. Рійк Цваан (Rijk Zwaan) відповідає на цей виклик і закликає всіх своїх партнерів до співпраці та спільного зростання.

Зростання попиту на органічну продукцію легко пояснити. Орієнтація споживачів на турботу про навколишнє середовище, якість продукції та продовольчу безпеку робить збільшення органічних продажів логічним. Також додає популярності органічним продуктам харчування загальносвітова обізнаність про стале природокористування.

Але відповідність принципам органічного вирощування вимагає додаткової уваги з боку всіх учасників ланцюга. Законодавство створює певні виклики перед органічним зростання, вже починаючи від виробника. Рійк Цваан знає про цю проблему і допомагає виробникам дотримуватися нововстановлених правил, а також вибирати правильні сорти, щоб створити цікавий асортимент продукції на полицях магазинів.

Спеціаліст з маркетингу органічної продукції у компанії «Rijk Zwaan» Хелін Бос, зазначила: «Наша мета — поділитися знаннями з нашими партнерами, щоб вивести категорію органічних продуктів на новий рівень. Надання технічних знань про сорти, умови вирощування та законодавство, а також знання ринку та тенденцій споживачів допоможе усім у нашому професійному середовищі. Ми впевнені, що спільна робота зробить нас сильнішими та забезпечить здорове зростання у галузі органічної продукції».

У найближчі місяці «Рійк Цваан» зосередить свою увагу на органічному секторі у спілкуванні зі ЗМІ та на заходах. Компанія зв’яжеться з усіма партнерами у ланцюжку, поділиться знаннями і надалі зосереджуватиметься на якості сортименту. Щоб інтенсифікувати це, вони планують спеціальні заходи для своїх органічних партнерів. Більше інформації про це з’явиться незабаром.

«Наша команда фахівців рада зустрічатися та підтримувати виробників органічної продукції та партнерів у ланцюгу, — зазначила Бос. — Ми продовжуємо слідкувати за тенденціями та ринковою інформацією, і незабаром у нашому відділі селекції рослин з’являться дуже цікаві сорти».

«Співпраця є ключовою у нашому прагненні стати міцнішими і разом забезпечити потужне зростання органічного виробництва. Таким чином ми поширюватимемо здорове майбутнє»

Бажаєте знати більше про підхід Рійк Цваан до здорового росту органічного виробництва? Перейдіть на www.rijkzwaan.com/organics.

Для більшої інформації:
Rijk Zwaan
info@rijkzwaan.com
www.rijkzwaan.com

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів