fbpx
728 x 90

Перший органічний інсектицид для боротьби з «Tuta absoluta»

Перший органічний інсектицид для боротьби з «Tuta absoluta»

Іспанська біотехнологічна компанія LIDA Plant Research вивела на ринок біоінсектицид ECOTHRIN®

ECOTHRIN® — це органічний інсектицид з унікальною мікрокапсульованою формуляцією, зареєстрований для численних шкідників, включаючи Туту абсолюту (Tuta absoluta). Окрім того, компанія також представила ACARIDOIL® — інший новий органічний акарацидо-інсектицид, зареєстрований для боротьби з численними шкідниками, такими як кліщі, тута абсолюта, білокрилка, попелиці та багато інших.

Мотивовані бажанням й надалі впроваджувати нові рішення та продукти для покращення врожайності та захисту рослин, нещодавно компанія представила одну з останніх своїх інновацій у захисті від шкідників — ECOTHRIN®. Це органічний інсектицид з унікальною мікрокапсульованою формуляцією, зареєстрований для численних шкідників, включаючи Туту абсолюту (Tuta absoluta).

Новий інсектицид ECOTHRIN®, який стає частиною асортименту продукції ЛІДА Плант Ресіч (LIDA Plant Research), має мікрокапсульовану формулу, що забезпечує більшу стійкість та контроль щодо комах.

Унікальний продукт на ринку для контролю Tuta absoluta

Цей новий інсектицид виділяється тим, що є унікальним продуктом на ринку проти Тута абсолюта на томатах та баклажанах, але він також зареєстрований проти інших шкідників, таких як попелиця, білокрилка, трипс і колорадський жук.

ECOTHRIN® є високоефективним і забезпечує більший вплив на шкідників із меншою дозою. Він також має низький рівень деградації під дією світла та високих температур, що призводить до більшої ефективності. Більше того, він також має відштовхувальну дію для шкідників.

ECOTHRIN® підходить для органічного виробництва

Враховуючи походження його активної речовини та рецептуру, ECOTHRIN® дозволений для використання в органічних технологіях.

Завдання LIDA Plant Research — стати світовим лідером у новому баченні, пропонованому наукою щодо захисту сільськогосподарських культур, що, безсумнівно, змінить ландшафт та спосіб ведення сільського господарства в найближчі роки.

Окрім ECOTHRIN®, іспанська компанія також представила ACARIDOIL® — інший новий органічний акарацидо-інсектицид, зареєстрований для боротьби з численними шкідниками, такими як кліщі, тута абсолюта, білокрилка, попелиці та багато інших.

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів