fbpx
728 x 90

Екологічна упаковка для органічної картоплі

Екологічна упаковка для органічної картоплі

Площі під органічною картоплею у США збільшуються у відповідь на попит

Популярність органічної картоплі зростає, і виробникирозширюють площі у відповідь. Це твердження Джеффа Стейчелека з Альберт Бартлетт СШАпідкріплене даними про продаж (Nielsen). Стейчелек каже, що основний приріст відбувається у таких спеціальних сегментах, як міні-бульби, кольорова картопля (з рожевим, фіолетовим, червоним та ін. забарвленням шкірки та м’якоті), а також органічна

Виробництво картоплі за органічними технологіями потребувало більше часу для розширення площі насаджень, порівняно з іншими фруктами та овочами, але зараз цей сегмент ринку росте набагато вищими темпами. Внаслідок цього такі компанії, як Альберт Бартлетт, збільшують виробничі площі на 15—25 відсотків у відповідь на попит.

Акцент на сортах

Компанія Альберт Бартлетт  (Albert Bartlett) розпочала свою діяльність в США в 2012 році. Ця, зареєстрована у Великобританії компанія, має виробничі потужності у 19 штатах, а також у 4 провінціях Канади, задля того, щоб постачати картоплю цілий рік. Вирощують також і позасезонну продукцію (весняний та літній урожай), але наразі акцент робиться на «традиційний» врожай, який зараз збирається в більшості регіонів.

Незважаючи на те, що більшість споживачів віддають перевагу популярним сортам картоплі, такими як Рассетс, Голд, Ред (Russets, Gold and Red potatoes ), Стейчелек (Jeff Stachelek) повідомив, що Альберт Бартлетт вважає за краще акцентувати увагу на окремих сортах, яких, за його словами, в Північній Америці вирощується понад 3000.

«Наш власник, Ронні Бартлетт (Ronnie Bartlett), по всьому світу збирав, на його думку, найсмачніші сорти картоплі, — зазначив він. — Тому, на кожній упаковці ми зазначаємо назву сорту, допомагаючи споживачам зрозуміти відмінності подібно до того як це роблять виробники яблук».

Серед сортів картоплі якими торгує компанія, одним з найпопулярніших у споживачів є «Рустер» (Rooster), який родом з Ірландії. «Рустер» наш флагманський сорт як в органічному так і в конвенційному сегменті. Він має рожеву шкірку та жовту м’якоть і велику кількість сухої речовини. Це надає йому більш кремову текстуру, а у поєднанні з унікальним горіховим присмаком, бульби ідеально підходять для запікання, варіння, пюре, смаження або на фрі. Альберт Бартлетт також пропонує в Північній Америці англійський сорт «Блонде Белла» (Blonde Bella) та шотландський «Аня» (Anya.

Унікальна картопля, яку представили цьогоріч у Північній Америці, називається «Перувіан Сан» (Peruvian Sun). Як підказує назва, цей сорт походить з Перу та виділяється своїм смаком. «Перувіан Сан є дуже унікальним завдяки двоколірній червоно-жовтій шкірочці з жовтою м’якоттю. Гільдія письменників вишуканої їжі (Fine Food Writers Guild) визнала цей сорт найсмачнішою картоплею у світі. Він досить складний у вирощуванні, але ми раді запропонувати цей продукт у Північній Америці».

Незабаром буде представлено нову екологічну упаковку

Представник Альберт Бартлетт повідомив, що упаковка є критично важливою для успішного бізнесу. Їхні поліетиленові пакети використовують технологію блокування ультрафіолету. Також вони пропонують різні технології парової обробки лотків та пакетів. Незабаром компанія представить придатний для компостування паперовий пакет для своєї органічної картоплі. Ідея цієї нової упаковки полягає у зниженні екологічного впливу, а також є відповіддю на вподобання споживачів щодо упаковки загалом. Стейчелек сказав, що компанія вже отримала позитивні відгуки.

«Ми очікуємо, що наші 100% компостовані паперові пакети будуть доступні цього року», — заявив він. — «Пакети зашиті ниткамми вгорі і добре вписуються в нашу органічну лінійку для споживачів, які бажають мати більш стійкий варіант упаковки».

Для більшої інформації:
Jeff Stachelek
Albert Bartlett USA, Inc.
Ph: +1 (720) 945-7747
jeff.stachelek@albertbartlett.com
www.albertbartlett.com

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів