fbpx
728 x 90

AgroComplex 2019 – виставка ефективних рішень для агробізнесу!

AgroComplex 2019 – виставка ефективних рішень для агробізнесу!

AgroComplex – міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу, яка презентує весь комплекс передових технологій для підвищення конкурентоспроможності виробництва відповідно до світових викликів та глобальних змін

Місія проекту – стати національним інтегратором у формуванні інноваційної моделі  агропромислового ринку України через презентацію високоінтелектуальних технологій, ефективного досвіду та нових бізнес-напрямків

AgroComplex проходить 1 раз на 2 роки чергуючись з міжнародною виставкою виробників сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО». Завдяки цьому, кожна наступна виставка відображає реальні зміни, що відбулися за цей час та дає орієнтири для інноваційних напрямків розвитку галузі на майбутній період.

AgroComplex 2019 у цифрах:

– більше 400 компаній
– до 15 країн світу
– національна експозиція Німеччини
– колективні експозиції Китаю та Туреччини
– більше 18 000 відвідувачів з усіх регіонів України
– виставкова площа 30 000 кв. м

2019  – рік нових ідей та цікавих проектів. Команда AgroComplex 2019 підготувала для вас нові заходи, які відбудуться в рамках виставки:

1. Ривок до якості 2019: найбільша в Україні експозиція національних виробників сільськогосподарської техніки, де на демонстраційному майданчику будуть представлені найпопулярніші моделі техніки національного виробництва.
2. ITcorner 2019 – спеціалізована експозиція, яка об’єднує розробників смарт-рішень, цифрових технологій для точного землеробства та програмного забезпечення.
3. AgroEnergyDAY 2019міжнародний експофорум біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі. Включає виставкову експозицію та спеціалізований бізнес-форум.
4. Тепличний бізнес України 2019: спеціалізована експозиція технологічних рішень для захищеного ґрунту.
5. LocaltoGlobal – експозиція фермерської та крафтової продукції.
6. Продуктивне бджільництво  спеціалізована виставка виробників обладнання для галузі бджільництва, ветеринарних препаратів, бджоло-пакетів та супутніх товарів.

Слідкуйте за новинами на офіційному сайті виставки: www.agrocomplex.kiev.ua/ua

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів