fbpx
728 x 90

IFFIP 2019 — Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

IFFIP 2019 — Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

Насичена бізнес-програма для фахівців харчової, переробної та пакувальної промисловості

З 10 по 12 квітня у Києві в Міжнародному Виставковому Центрі (м.Київ, Броварський пр-т 15) — відбудеться головна подія харчової та пакувальної індустрії України Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019.

У цьому році на виставці буде представлено близько 200 учасників з України та зарубіжних країн.

Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Партнери форуму: Клуб Пакувальників, Всеукраїнська асоціація пекарів.

IFFIP 2019 об’єднує 4 самостійних виставки суміжних галузей: «Хлібопекарська і кондитерська промисловість», «Пак Експо», «ПродТехМаш», «Прод Експо». Це дає можливість фахівцям харчової, переробної та пакувальної промисловості дізнатись актуальну інформацію про розвиток галузі і комплексно підійти до вирішення поставлених завдань на підприємстві.

Участь у виставці дозволяє українським компаніям не тільки представити свою продукцію, але і розширити ринок збуту і знайти нових партнерів, а зарубіжним компаніям – знайти партнерів і розширити експортні можливості.

Що нового представить IFFIP 2019?

Цього року виставка стане знаковою для фахівців кондитерської галузі України.

Перший Національний Чемпіонат України з кондитерського мистецтва

Вперше організатори спільно з Французькою кулінарної школою DGF International Culinary Concept проведуть перший Національний Чемпіонат України з кондитерського мистецтва з відкритим відбором і прозорим голосуванням. Вісім кращих шеф-кондитерів з усієї країни будуть представляти свою майстерність і професіоналізм перед суддями-експертами з міжнародним визнанням. Переможці Національного Чемпіонату України будуть відстоювати честь країни на Чемпіонаті Світу з кондитерського мистецтва в лютому 2020 року в Парижі.

Майстер-класи від найвідоміших в світі кондитерів:

10 квітня відбудеться демонстраційний майстер-клас Себастьєн Оде – одного з найталановитіших шеф-кондитерів Франції, фіналіста конкурсу «Кращий Кондитер Франції» в 2011 і 2015 рр., Члена команди експертів Академії DGF France. Його професійний майстер-клас дозволить почерпнути нові ідеї і надихне на створення смачних і стильних десертів;

11 квітня майстер-клас проведе легендарний французький шеф-кондитер Анжело Мюза — чемпіон світу з кондитерського мистецтва, Кращий кондитер Франції, Чемпіон світу з кондитерського мистецтва, переможець Кубка Франції і щасливий володар трофею Паскаля Кафі. В ході захоплюючого майстер-класу, на прикладі авторських десертів високого кондитерського мистецтва, шеф-кондитер представить аудиторії нетривіальні смакові поєднання, здатні здивувати самих претензійних гурманів;

12 квітня на спеціальній зоні майстер-класів виступить відомий в світі кондитер Крістоф Адам. Французького кондитера називають еклерним королем, оскільки він є автором геніальних французьких еклерів L’Eclair de Genie. Тільки Крістоф Адам може навчити мистецтву випічки еклерів.

Бізнес-програма виставки «Пак Експо».

Не менш насиченими будуть заходи для фахівців пакувальної і харчової галузей. Пройдуть конференції, круглі столи та семінари за участю ключових гравців продовольчого ринку, на яких будуть обговорюватися його актуальні проблеми та шляхи їх вирішення.

Програма ділових та інформаційних заходів: «Упаковка України для харчової продукції» на виставці «Пак Експо 2019»:

— Дискусійна платформа: «Від використаної упаковки до вторинної сировини» (10 квітня 2019 р 14:00, пав.1, вхід 1-А, конференц-зала №1). Організатори: УкрПЕК, Клуб пакувальників;

Інноваційний майданчик «Українські пакувальники виробникам продуктів харчування і напоїв» (11 квітня 2019 р 11:00, пав.1, вхід 1-А конференц-зала №1). Організатори: Клуб пакувальників, компанія КМКЯ;

Гала-шоу «Кращі зразки української упаковки» (11 квітня 2019 р 14:00, пав. 1, вхід 1-А конференц-зала №1). Організатори: Клуб пакувальників, ІАЦ «Упаковка», компанія КМКЯ;

Молоді вчені — пакувальній індустрії: «Новітні технології пакування» (12 квітня 2019 р 11:00, пав. 1, вхід 1-А конференц-зала №1). Організатори: Клуб пакувальників, ІАЦ «Упаковка», компанія КМКЯ.

Час роботи форуму:

10—12 квітня з 10:00 до 18:00 (вхід відвідувачів до 17:30).

Офіційне відкриття: 10 квітня о 12:00.

Отримати акредитаційну форму, прес-релізи, програму заходів і додаткову інформацію Ви зможете в дирекції реклами та PR за тел.: +38 (044) 461 93 44, e-mail: alyona@kmkya.kiev.ua.

Офіційний сайт: www.iffip.kiev.ua

Слідкуйте за новинами IFFIP на FB: www.facebook.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів