fbpx
728 x 90

Алекс Тієрманн виступив на відкритті «S-Fruit Transformation»

Алекс Тієрманн виступив на відкритті «S-Fruit Transformation»

Економіка Чилі є однією з найбільш відкритих та динамічних у регіоні Південної Америки

2 квітня 2019 р., у Києві розпочав свою роботу «S-Fruit Transformation»: Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum — наймасштабніший форум на території пост-радянського простору, присвячений ягідним і кісточковим культурам.

Почесний Консул України в республіці Чилі та Президент Українсько-Чилійської Палати з питань торгівлі та туризму Алекс Тієрманн виступаючи 2 квітня 2019 р. на відкритті «S-Fruit Transformation»: Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum — наймасштабнішого форуму на території пост-радянського простору, присвяченого ягідним і кісточкових культур презентував можливості Українсько-Чилійської Палати з питань торгівлі та туризму для активізації українсько-чилійського співробітництва.

Економіка Чилі є однією з найбільш відкритих та динамічних у регіоні Південної Америки, а з набранням чинності угоди про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, нині, як ніколи, набуває актуальності питання лібералізації торговельних відносин між Україною та Республікою Чилі, яка має угоди про вільну торгівлю із більш як 60 країнами світу, зокрема з США, Канадою, ЄС та КНР, а також декларує політику щодо розширення географії таких угод.

Майже 250 професіоналів плодово-ягідного бізнесу з України, Нідерландів, Франції, Болгарії, Бельгії, Італії, Німеччини, Чехії, Швеції, Таджикистану, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану та інших країн беруть у «S-Fruit Transformation»: Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum, що триває 2—4 квітня у Києві.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів