fbpx
728 x 90

Зорвек Інкантія® від Corteva Agriscience™: це змінить все!

Зорвек Інкантія® від Corteva Agriscience™: це змінить все!

Corteva Agriscience™ презентувала українським овочівникам унікальний фунгіцид — Зорвек Інкантія®

Постачання та початок продажів принципово нового фунгіциду Зорвек Інкантія® в Україні заплановано на березень 2019 року. Представлятиме його компанія DowDuPont, сільськогосподарський підрозділ якої у червні цього року відокремиться в незалежну публічну компанію Corteva Agriscience™. Отже, поява як компанії, так і нового препарату на ринку українського овочівництва — це подія, яка заслуговує на увагу тих, хто націлений збирати здорові та значні врожаї картоплі, томатів та цибулі.

Понад сто учасників зібрала науково-практична конференція на якій команда Corteva Agriscience™ презентувала унікальний фунгіцид — Зорвек Інкантія®

Двокомпонентний фунгіцид на основі інновативної молекули Зорвек™ надійно контролює фітофтороз й альтернаріоз томатів та картоплі; пероноспороз й альтернаріоз на цибулі

Зорвек Інкантія® отримав позитивні відгуки від фермерів у Польщі, Ірландії, Великій Британії, Бельгії, Італії, Чехії та Білорусі

Першими, хто дізнався про інноваційний препарат та пройшов  майстер-клас з його застосування, стали більш ніж сто виробників картоплі та овочів з різних куточків України, а також гості з Білорусі, яких 7 лютого п.р. зібрала  на науково-практичній конференції команда Corteva Agriscience. Тепер така унікальна можливість представляється нашим читачам. І це важливо, адже препарат забезпечує дієву комбінацію стабільного та ефективного контролю головних ворогів — хвороб картоплі, томатів і цибулі, та допомагає сільгоспвиробникам отримати кращий врожай, оптимізувавши при цьому виробничі витрати.

Сергій Харін, Керівник бізнесу в Східній Європі Corteva Agriscience™ представив нову зірку на українському аграрному небосхилі — Corteva Agriscience™, сільськогосподарський підрозділ DowDuPont (NYSE: DWDP), що об`єднує агробізнеси (засоби захисту, насінництво та цифрові технології) двох американських хімічних компаній Dow Сhemical і DuPont., і якиймає стати публічною незалежною компанією, коли попередньо оголошений процес роз`єднання завершиться до червня 2019 року,. Ціна об`єднання — 14,4 млрд доларів. Назва Corteva складається з двох слів: cor – серце та teva – природа, а отже «серце природи». Призначення компанії — Збагачувати життя тих, хто виробляє і тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь.

Олівьє Кюрі, регіональний портфоліо-менеджер (Європа, Африка та Близький Схід) презентував глобальні перспективи інновативної молекули Зорвек®

Ян-Дріс Льюікс, технічний експерт фунгіцидів на основі Зорвек® (Європа, Африка та Близький Схід), зазначив, що поява даного продукту дає нові відповіді на зростаючі загрози.

Інноваційна молекула Зорвек

Олівьє Кюрі та Ян-Дріс Льюікс — експерти Corteva Agriscience™ у регіоні Європа, Африка та Близький Схід про те, що необхідно знати про Зорвек Інкантія®.
Контролює фітофтороз (Phytophthora infestans), альтернаріоз (Alternaria solani та A. alternata) на томатах та картоплі, пероноспороз (Peronospora destructor), альтернаріоз (Alternaria solani) на цибулі, допомагаючи отримати кращий врожай навіть у складних умовах.
— Двокомпонентний фунгіцид на основі інновативної молекули Зорвек™ (д.р. — оксатіапіпролін) та молекули контактної дії фамоксадон. Є першим представником нового класу фунгіцидів (піперидиніл тіазол ізоксазоліни) для контролю хвороб, що їх викликають патогени з класу ооміцети.

Зорвек Інкантія® вже має реєстраційні схвалення у Польщі, Ірландії, Великій Британії, Бельгії, Італії, Чехії та Білорусі, де він пройшов низку серйозних досліджень та отримав позитивні відгуки від фермерів.

— Має абсолютно новий біохімічний механізм дії на збудників хвороби та немає перехресної резистентності з існуючими фунгіцидами.— Призводить до різнобічного впливу на життєвий цикл патогенів, що забезпечує кращу ефективність та тривалість дії. Зорвек™ захищає оброблене листя, яке росте та збільшується у розмірах, включаючи листя розміром менше 20% від свого остаточного розміру в момент нанесення.
— Механізм дії — OSBPI (оксистерол — в’яжучий інгібітор білка). Системний рух. Швидко потрапляє через листя і переміщується по всій рослині, забезпечуючи захист листя, що не повністю розкрилось, та нових пагонів, що розвиваються.
— Формуляція — суспо-емульсія (СЕ), що містить 30 г/л Зорвек™ та 300 г/л фамоксадону. Виняткова стійкість до змивання вже через 20 хвилин після нанесення.
— Забезпечує 3-4 додаткових дні захисту порівняно з препаратами конкурентів.
— Характеризується більш тривалим періодом контролю хвороб порівняно зі стандартними рішеннями, високою стійкістю до опадів та захистом нового приросту, що створює всі передумови для отримання здорового врожаю та збільшення прибутків.

 Портфоліо-менеджер Сергій Саблук детально зупинився на позиціонуванні Зорвек Інкантія® у програмі захисту картоплі Corteva Agriscience™

Будемо з картоплею!

Портфоліо-менеджер Сергій Саблук детально зупинився на позиціонуванні Зорвек Інкантія® у програмі захисту картоплі Corteva Agriscience™.

— Рекомендована фаза розвитку рослини для внесення (обприскування) Зорвек Інкантія® починається з етапу швидкого росту та триває у фазі цвітіння — у цей період досягається максимальна ефективність контролю фітофторозу.

Зорвек® (оксатіапіпролін) неодноразово отримував найбільш престижну в галузі засобів захисту рослин нагороду Agrow Award, а також визнання «Герої хімії» від американської хімічної спілки.

— Зорвек Інкантія®  рекомендовано застосовувати блоками по 2-3 внесення, що забезпечує захист рослин упродовж 20-30 днів.
— Перша обробка має профілактичну дію, застосовується до появи перших ознак хвороб, а друга та третя — через 10-12 днів після попередньої.
— Зорвек Інкантія® рекомендовано вносити не більше трьох разів поспіль або ж чергувати з фунгіцидами, що мають інший механізм дії. Якщо розвиток хвороби дуже інтенсивний, інтервал між внесеннями варто скоротити до 7 днів.

 

Повний портфель на завтра

Учасники конференції познайомилися з портфелем ЗЗР Corteva Agriscience™, який становить більш ніж 42 позиції. Детальну інформацію про продукти Corteva Agriscience™ можна знайти за допомогою таких цифрових інструментів: FB сторінка, YouTube канал, www.ua.corteva.com, а також корисних додатків для мобільних телефонів:
Для пристроїв на iOS: Corteva ЗЗР, Brevant™ seeds
Для пристроїв на Android: Corteva ЗЗР, Brevant™ seeds

Керівник відділу маркетингу Corteva Agriscience™ Руслан Ткачук ознайомив учасників конференції з портфелем ЗЗР Corteva Agriscience™, який становить більш ніж 42 позиції

Експерт з маркетингових комунікацій Ірина Гаєвська представила цифрові інструменти, які надають детальну інформацію про продукти Corteva Agriscience™

Зірка №3 — N-Лок™ Макс

Ще один інноваційний продукт з портфелю компанії представила менеджер по гербіцидам в Україні, Білорусії та країнах Центральної Азії  Галина Радзіцька. Вона розповіла про ефективність застосування, зокрема й на картоплі, інгібітору нітрифікації N-Лок™ Макс (на основі Оптинайт™технології). Це унікальний стабілізатор азоту в ґрунті, який, за словами виробників, не має аналогів в Україні. Адже, за даними європейських досліджень, втрати цього елементу в ґрунті можуть досягати 70%. Які ж переваги властиві N-Лок™ Макс?

Галина Радзіцька, менеджер по гербіцидам в Україні, Білорусії та країнах Центральної Азії розповіла про ефективність застосування, інгібітору нітрифікації N-Лок™ Макс

— Завдяки інгібуючій дії на бактерії Nitrosomonas уповільнює процес перетворення азоту амонійної форми в нітратну (процес нітрифікації).
— Нітратна форма азоту доступна саме у той період росту і розвитку рослин, коли вони її потребують, що відповідно впливає на покращення кількісних та якісних показників врожайності, що вже доведено на технічних культурах (приріст урожайності на кукурудзі у сусідніх країнах в середньому склав 0,7–0,9 т на га). І саме в Україні тривають досліди із вивчення цієї властивості на картоплі.
— Використання з добривами будь-яких типів (рідкими та гранульованими), які місять амідну чи амонійну форми азоту. .

Дозволяє зменшити  затрати  на азотні добрива при вирощуванні картоплі до 20%.

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів