fbpx
728 x 90

Нове відео демонструє, як блокчейн працює у ягідництві

Компанія Naturipe, разом з SAP, поділилися новим відео, яке демонструє, як технологія блокчейн впроваджується у ягідництві на практиці

Відео починається прямо з середини поля лохини в Чилі. Працівник прикріплює наклейку з QR-кодом на ящик з ягодами, які вона тільки що зібрала. Ящик із QR-кодом в кінцевому підсумку відправляються у холодильник для сканування і потім зважуються. Цей QR-код залишається разом із ягодами по всій дорозі слідування вантажу, аж до кінцевого клієнта.

Так що ж ці коди можуть зберігати? QR-коди розповідають всю історію ягід, вирощених навіть у теплицях. Для виробників, він розповідає в яких умовах ягоди формувалися, такі як температура, живлення і зрошення. Подальші дані збираються – від умов зберігання ягід до фізичного місця їх перебування у будь-який час. Все інформація зберігається на QR-коді, доступ до якої може отримати будь-хто з QR-сканером, незалежно від того, чи є він виробником, вантажоперевізником, покупцем, чи кінцевим споживачем. Намір Naturipe – мати цю систему QR-коду для всіх своїх ягід, вирощених в усьому світі.

В даний час більшість продукції простежується за допомогою документів, заповненими вручну, що супроводжують її на всьому шляху. “Тільки в цьому процесі, можуть бути затримки до чотирьох годин для повітряного відвантаження, аж до двох днів – для перевезення продукції кораблем, щоб отримати дозвіл і пройти митницю”, – каже директор IT Naturipe Керол Макміллан (Carol McMillan). Вона додає, що це не лише прискорює процес оформлення документів і забезпечує більшу точність, але дані можуть бути використані в майбутньому для поліпшення виробництва. “Свіжість є надзвичайно важливою для того, щоб люди були здоровими. Ми можемо використовувати всі отримані дані, від погодних умов – до збору врожаю, щоб в кінцевому підсумку краще прогнозувати майбутнє”.

Компанія зазначає, що блокчейн дає можливість споживачам знати, чи ягоди, які вони купують, були вирощені на фермах, які займаються сталим, не шкідливим для довкілля, виробництвом – те, що компанія бачить як ключову область для зростання в майбутньому.

Для додаткової інформації:

Brianna Bucinell
Ph: +1 (202) 222-8141
brianna.bucinell@kglobal
www.naturipefarms.com

Джерело: https://www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів