fbpx
728 x 90

Продажі сорту Амброзія® стабільні

Продажі сорту Амброзія® стабільні

У середині маркетингового сезону кампанія просувається відповідно до очікувань

Маркетингова кампанія яблук клубного сорту Амброзія® у сезоні 2018/19 рр. протікає безперешкодно, близько 45% від загального врожаю 21,5 тис. т., вже реалізовано станом на середину маркетингового сезону.

«Зважаючи на нестабільний ринок яблук, через більше європейське виробництво, ми можемо бути задоволені тим, що осіння кампанія пройшла відповідно до очікувань», – сказав Марко Рівойра (Marco Rivoira), виконавчий директор групи Амброзія Епл (Ambrosia Apple).

Яблука Амброзія® продаються в основному в Італії, Німеччині, Піренейському півострові і Скандинавії. Фабіо Занеско (Fabio Zanesco), комерційний директор компанії Вал Веноста (VI.P Val Venosta), заявив, що робота з впровадження сорту в нові канали збуту дає позитивні результати.

«З поширенням клубних сортів на полицях супермаркетів, ми зосереджуємося на постачанні продукту з відмінними органолептичними характеристиками, з якістю і смаком, які б гарантували здобуття лояльності споживачів».

Група заявила, що продажі органічних яблук сорту Амброзія® також просуваються швидкими темпами, як на європейському ринку, так і на інших.

Азія, зокрема, демонструє високий попит, створюючи великі очікування для майбутньої кампанії Омніфреш (Ommifresh), комерційного альянсу, створеного в минулому році провідними італійськими виробниками з прицілом на азійський ринок.

Тим часом в Іспанії, просування сорту підтримується різними акціями, включаючи дегустації в місцях продажу та кампанію в соціальних медіа.

Очікується, що сезон Амброзії® закінчиться наприкінці квітня-середині травня.

Джерело: www.fruitnet.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів