fbpx
728 x 90

Насичено, корисно, ефективно: підсумки першого Ukrainian Food Industry Summit 2019

Насичено, корисно, ефективно: підсумки першого Ukrainian Food Industry Summit 2019

У лютому перший Ukrainian Food Industry Summit 2019 відкрив сезон галузевих освітніх заходів, які вже другий рік проводить компанія «Бізнес-Конструктор»

Так як українська харчова промисловість – це одна з найбільш інвестиційно-привабливих сфер національної економіки, головним завданням саміту став своєрідний теоретико-практичний crash тест локального виробника українського продукту. 7 успішних бізнес-експертів в режимі 360 ° розклали всі особливості роботи бізнесу в сфері харчової промисловості.

«Я неодноразово на кожному заході кажу, що основа успіху в бізнесі – мрія про кращий продукті, яка поступово втілюється в реальність командою компанії», говорить Кирило Куницький, засновник групи компаній «Бізнес-Конструктор», яка стала організатором Ukrainian Food Industry Summit 2019.

Фаундер гастромайстерні Confiture Євген Клопотенко поділився лайфхаками із власного підприємницького досвіду про те, як перетворити food хобі в успішний бізнес і вийти з ним в великі торгові мережі. Євген зробив акцент на простій істині, про яку часто забувають: успіх проекту залежить від концепції та якості вашого продукту.

Автор мережі атмосферних магазинів голландських сирів «Сирне Королівство» Денис Пріймягі в своїй доповіді дав авторські поради по досягненню успіху в промисловій індустрії: найголовніше – передбачайте майбутні тренди в ніші, з якою ви працюєте.

Співзасновник ABM-academy Святослав Олійник змістив акцент саміту на процес виготовлення продукту – його доповідь була присвячена практичним навичкам пошуку економічної вигоди у виробництві. Керівник напряму «Управління торговими марками» в «Миронівський Хлібопродукт» Іван Філіппов сформував свої правила ефективної роботи з упаковкою продукту на прикладі гучного на ринку кейсу «Апетитна», детально розповівши про методики роботи з дослідженнями ринку та формуванням портрету покупця.

Засновник групи компаній «Бізнес-Конструктор» Кирило Куницький виступив перед публікою з доповіддю, чому власник бізнесу – поганий операційний керівник та поділився своєю методологією, як налагодити управлінські процеси в food бізнесі.

Завершували non-stop потік знань founder Digital Distribution Applications Дмитро Горлін з детальним чек-листом як бути готовим до цифрової дистрибуції та голова Ради з питань експорту продовольства Ukrainian Food Export Board (UFEB) Богдан Шаповал, який дав зручний та зрозумілий кожному власнику бізнесу алгоритм роботи з міжнародними ринками для українських підприємств харчової промисловості.

«Хороша організація заходу – все детально чітко. Я прихильник стройової підготовки, і мені сподобалася налагоджена робота команди «Бізнес-Конструктор». Відмінна, відкрита до нових знань аудиторія в залі, яка запитувала всіх спікерів про правильні речі. Люди тільки двічі засипали за час мого виступу, тому все пройшло успішноJ »- поділився своїми враженнями про захід один із спікерів Іван Філіппов.

Нагадаємо, компанія «Бізнес-Конструктор» – це міжнародна компанія унікального навчально-консалтингового проекту для власників малого та середнього бізнесу. З 2013 року в «Бізнес-Конструктор» навчалося вже 13 000+ підприємців з різних країн.

Фоторепортаж заходу за посиланням: www.facebook.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів