fbpx
728 x 90

Lucy™ Rose та Lucy™ Glo – «червоні» дебютанти ринку яблук

Lucy™ Rose та Lucy™ Glo – «червоні» дебютанти ринку яблук

Вашингтонська компанія Челан Фреш представила два нові сорти яблуні з унікальним смаком та зовнішнім виглядом

Найцікавішими експонатами стенду «Челан» (Chelan Fresh), на виставці Fresh Summit, що відбулася в середині жовтня 2018 р. в Орландо, США, були нові сорти яблуні з червоною м’якоттю: «Люсі™ Роуз» і «Люсі™ Гло» (Lucy™ Rose та Lucy™ Glo) — перший з червоним покривним забарвленням, а другий з жовтим.

Яблука торгової марки Lucy ™ вирощуються у серці Центрального Вашингтона (Central Washington) невеликою групою новаторів, які захоплюються створенням нових сортів. Впродовж незлічених років досліджень і розробок, вони виявили, що вони можуть створити десертне яблуко з рожево-червоною м’якоттю. «Це перший рік, коли вони виходять на ринок і були названі», – сказав менеджер з продажу Кевін Стеннес (Kevin Stennes). «Минулого року вони все ще перебували на стадії тестування та отримали назву лише нещодавно».

«Більшість з того, що ми зібрали і упакували в цьому році, в основному буде надходити в якості зразків, так що ми, ймовірно, не будемо навіть продавати їх. Обсяги виробництва ще невеликі, але ми надсилаємо зразки, готуючись до того, коли матимемо більші партії в наступних роках», – сказав Стеннес.

Люсі™ Роуз із червоним забарвленням шкірочки, червоною м’якоттю та солодкими нотами ягід, водночас Люсі™ Гло, з жовтою шкіркою і червоною м’якоттю, має більш терпкий смак.

«Вони смакують дуже гарно, тобто, це вперше, коли ми отримали сорти з червоною м’якоттю, які приємно споживати, і це дійсно добре», – сказав Стеннес.

Джерело: www.produceretailer.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів